Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Αναισθησιολογία και εντατική θεραπεία
Συγγραφέας:   Δημήτρης Βασιλάκος


Αναισθησιολογία και εντατική θεραπεία
Σκοπός της συγγραφής αυτού του βιβλίου είναι να παρουσιαστούν οι κλασσικές γνώσεις αλλά και οι σύγχρονες εξελίξεις στα πεδία της αναισθησιολογίας και εντατικής θεραπείας, με απλό και κατανοητό τρόπο.

Το παρόν βιβλίο είναι προϊόν της συνεργασίας πολλών αναγνωρισμένων και καταξιωμένων αναισθησιολόγων και εντατικολόγων ιατρών.

Στη θεματολογία του περιλαμβάνονται γνώσεις της φυσιολογίας, της φαρμακολογίας, της φαρμακοδυναμικής/φαρμακοκινητικής, της βιοϊατρικής τεχνολογίας, της προεγχειρητικής προετοιμασίας και διεγχειρητικής αντιμετώπισης του ασθενούς, της χορήγησης αναισθησίας σε ειδικές καταστάσεις, της ανάνηψης, των κρίσιμων καταστάσεων στο τμήμα επειγόντων περιστατικών (ΤΕΠ) και της εντατικής θεραπείας βαρέως πασχόντων ασθενών. Εικόνες και πίνακες περιλαμβάνονται στο βιβλίο με σκοπό την διευκόλυνση της μελέτης και κατανόησης των επί μέρους θεμάτων. Ως επιμελητής της έκδοσης πιστεύω ότι στο βιβλίο αυτό ο μάχιμος και φτασμένος λειτουργός της υγείας, αλλά και ο σημερινός φοιτητής και αυριανός γιατρός, θα έχει τη δυνατότητα ανεύρεσης όλων των θεμάτων που άπτονται της αναισθησιολογίας και της εντατικής θεραπείας.

Δημήτριος Βασιλάκος


Συγγραφείς: Αικατερίνη Αμανίτη, Κωστούλα Αρβανίτη, Ελένη Αργυριάδου, Ελένη Βόλακλη, Ελένη Γκέκα, Μαρία-Αμαλία Γκιάλα, Βασίλης Γροσομανίδης, Ολυμπία Θωμαρέϊς, Απόστολος Καμπαρούδης, Κωνσταντίνος Καρακούλας, Ελένη Μουλούδη, Βασίλης Ουραήλογλου, Μαρία Γιαννάκου-Πεφτουλίδου, Χρύσα Πουρζιτάκη, Χαρίσιος Σκούρτης, Ματθαίος Τσαγκούριας, Γεωργία Τσαούση, Βαρβάρα Φυντανίδου, Κυριαζής Χατζηνικολάου

29χ21 εκ., 814 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 617.96 (Αναισθησιολογία )
ISBN: 978-960-6894-45-9
ISBN (10ψήφιο): 960-6894-45-2
Βάρος: 2.498 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2012
Γράψε τη δική σου κριτική
120.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

108.58
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.