Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Στενές σχέσεις
(Θεμελιώδη ζητήματα της ψυχολογίας των διαπροσωπικών σχέσεων)
Συγγραφείς:   Clyde Hendrick, Susan S. Hendrick,


Offer
Οι στενές προσωπικές σχέσεις αποτελούν αυτή καθαυτή την ουσία της ανθρώπινης ύπαρξης. Το παρόν βιβλίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί προσφέρει ένα χρήσιμο και ανθεκτικό στον χρόνο πλαίσιο κατανόησης του αντικειμένου, εκθέτοντας με τρόπο συστηματικό, στέρεο και απλό τα βασικά ζητήματα που απασχολούν και θα συνεχίσουν να απασχολούν την ψυχολογία των διαπροσωπικών σχέσεων. Βασιζόμενοι σε βιβλιογραφικές πηγές και φαινομενικά αντιθετικές μεθόδους, οι συγγραφείς του πέτυχαν μια ιδιαίτερα ολοκληρωμένη και ταυτόχρονα ευσύνοπτη και καλά οργανωμένη παρουσίαση της θεωρίας και της έρευνας στο πεδίο των διαπροσωπικών σχέσεων.

Διαβάζοντας το βιβλίο, ο μη ειδικός μορφωμένος αναγνώστης εξοικειώνεται με την επιστημονική αυτή περιοχή, αποκτώντας επιπλέον τη δεξιότητα να θέτει ο ίδιος καλά διαμορφωμένα και ενημερωμένα ερωτήματα, αφού οι συγγραφείς τού παρέχουν τα θεωρητικά, πλαισιακά και μεθοδολογικά κλειδιά κάθε ερωτήματος – είτε αυτό αφορά, επί παραδείγματι, τις σχέσεις φιλίας των παιδιών και των εφήβων, είτε τις ανεπίσημες ερωτικές σχέσεις των ενηλίκων και τον γάμο, είτε τον χωρισμό και τη μονογονεϊκή οικογένεια. Περισσότερο όμως ο ειδικός αναγνώστης, ο προπτυχιακός και μεταπτυχιακός φοιτητής της ψυχολογίας και ο ερευνητής, θα έχει την ευκαιρία να οργανώσει και να συστηματοποιήσει τη σκέψη του γύρω από ακριβέστερα θεωρητικά και ερευνητικά ερωτήματα, εποικοδομώντας σε αυτά, καθώς το κάθε κεφάλαιο διανοίγει δρόμους και δίνει τα σχετικά εργαλεία για περαιτέρω έρευνα και θεωρητική δημιουργία. Κατά παρόμοιο τρόπο θα ωφεληθεί και ο επαγγελματίας κλινικός ψυχολόγος, ψυχοθεραπευτής ή σύμβουλος, το αντικείμενο της δουλειάς του οποίου είναι πολύ συχνά οι διαπροσωπικές σχέσεις.

28χ21 εκ., 520 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Διαπροσωπικές Σχέσεις
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 158.2 (Διαπροσωπικές σχέσεις)
Άλλα πρόσωπα: Παναγιώτης Κορδούτης (Επιμελητής)
ISBN: 978-960-546-085-3
ISBN (10ψήφιο): 960-546-085-8
Βάρος: 1.558 κιλά
Εκδότης: Πεδίο
Έτος Κυκλοφορίας: 2013
Γράψε τη δική σου κριτική
39.90
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

29.53
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.