Χώροι χαράς
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Χώροι χαράς

Η ομορφιά της καθημερινής ζωής

Giorgio Basadonna

15.98€ -10% 14.38€
  • Διαθέσιμο υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη

    Αποστέλλεται σε 2-5 εργάσιμες.

  • ISBN:

    9789606941351

  • Κατηγορίες:

    Ψυχολογία | Ψυχανάλυση

  • Έτος κυκλοφορίας

    2012

  • Εκδότης

    Δρόμων

Αυτό το συμπαθητικό βιβλιαράκι, best seller στην Ιταλία, βοηθάει ν΄ ανακαλύψουμε τους αφάνταστους χώρους χαράς που μπορούμε να βρούμε στις σκιές χωρίς χρώματα της καθημερινής ζωής.
Νάντια Μεταξά

Νάντια Μεταξά (Μεταφραστής)

Νάντια Μεταξά ηθοποιός και δασκάλα. Δραματική Σχολή και διδακτορικό στο Πανεπιστήμιο "Άγια Καρδιά του Χριστού" στην Ιταλία. Σπούδασε υποκριτική με τον Γιώργο Κιμούλη και σκηνοθεσία με τον Ανατόλι Βασίλιεφ, τραγούδι με τον Σάκη Τσίλικη και υποκριτική για την κάμερα με τον Κ. Κιμουλη. Θέατρο: "Μήδεια" του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Α. Τοιριγκουλη. "Locus solus" του R. Russell, σε σκηνοθεσία Σ. Γκουντούνα, χορογραφία Χ. Παπαδόπουλος, Ε. Ράντου, Α. Waiertall. Έχετε τον θεό σας!" της Έφης Παπαθεοδώρου. Τηλεόραση: "Ζωή Ξανά", "Λατρεμένοι μου γείτονες", "Μα στιγμή 2 ζωές", Ή Πολυκατοικία".

Giorgio Basadonna

Giorgio Basadonna (Συγγραφέας)

Ο Giorgio Basadonna γεννήθηκε στο Μιλάνο το 1922. Ήταν δάσκαλος θεολογίας στο Πανεπιστήμιο "Ιερή Καρδιά του Χριστού" στο Μιλάνο, και σε άλλες σχολές. Έγραψε πολλά βιβλία με πολλή επιτυχία όπως: "Πρόσκληση στην έρημο", "Να εφεύρουμε τη ζωή", "Η ανθρώπινη περιπέτεια", Σ΄ αγαπώ". Απεβίωσε στις 8-5-2008 σε ηλικία 85 ετών.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρό εξώφυλλο
Σελίδες:
178
Διαστάσεις:
17χ16
Βάρος:
0.396 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση