Τα χρώματα της Ίριδας
zoom in
15.92€ -10% 14.33€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789609523400

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2012

  • Εκδότης

    Βεργίνα

Η ζωή, ως μεγάλη ζωγράφος, ακόμα και σε δίσεκτα χρόνια, φτιάχνει έργα δυνατά, πότε με αδρές πινελιές και πότε με λεπτές αποχρώσεις... όπως τα χρώματα της Ίριδας.
Με φόντο την Καλαμπάκα και τα Μετέωρα, η μοίρα επιφυλάσσει ξεχωριστή τύχη για τα μέλη μιας πολυάριθμης οικογένειας που, παρά τις δραματικές καταστάσεις, θα βρουν το κουράγιο ν` αντέξουν τις δοκιμασίες, χάρη στην αγάπη που τους ενώνει, δίνοντας μήνυμα πως τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς αγώνα και ενότητα.
Έρωτες, πάθη, ανατροπές... μέσα στη λαίλαπα του `40, της Κατοχής και του Εμφυλίου.
Ένα μυθιστόρημα που όλοι θα βρούμε ένα κομμάτι του εαυτού μας.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Ζιζή Γερονυμάκη

Ζιζή Γερονυμάκη (Συγγραφέας)

Η Γερονυμάκη Ζιζή γεννήθηκε στο Λόφο Αξιωματικών Περιστερίου. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Έχει εργαστεί 22 χρόνια στη Μελισσοκομική Εταιρεία "Αττική". Γράφει ποιήματα πολλά χρόνια και έχει πλούσια φιλανθρωπική, κοινωνική και πολιτιστική δράση και συμμετοχή σε αρκετούς συλλόγους των Αθηνών. Είναι μέλος της Π.Ε.Λ. (Πανελληνίου Ένωσης Λογοτεχνών). Ποιήματα και διηγήματά της δημοσιεύουν τα περιοδικά "Κάρυστος", "Δευκαλίων ο Θεσσαλός" και "542/Σ.Ε. Συντ/ρχου Ψαρρού". Έχει εκδόσει μια ποιητική συλλογή με τίτλο "Στους απόντες της ζωής μου" και μια συλλογή διηγημάτων με τίτλο "Ουρανός... Θάλασσα... Έρωτας...".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
462
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.69 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση