Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: Απελευθέρωση
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: Απελευθέρωση

Μυθιστόρημα

E. L. James

19.90€ -27% 14.53€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789601646053

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Μυθιστόρημα

  • Έτος κυκλοφορίας

    2012

  • Εκδότης

    Πατάκη

Η ολοκλήρωση της τριλογίας-φαινόμενο που άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε τον έρωτα...
Από την πρώτη στιγμή που η Άνα Στιλ συνάντησε τον δυναμικό, όσο και προβληματικό, επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέυ, γεννήθηκε μεταξύ τους μια αισθησιακή σχέση που άλλαξε αμετάκλητα τη ζωή και των δύο. Η Άνα ήξερε από την αρχή πως η αγάπη για τις Πενήντα Αποχρώσεις της δε θα ήταν εύκολη δουλειά και η κοινή ζωή τους δημιουργεί προκλήσεις που κανένας τους δεν είχε προβλέψει. Εκείνη πρέπει να μάθει να μοιράζεται τον πολυτελή τρόπο ζωής του Γκρέυ χωρίς να θυσιάζει την ακεραιότητα και την ανεξαρτησία της, και ο Γκρέυ πρέπει να ξεπεράσει την παρόρμησή του να ελέγχει τους άλλους και να αφήσει πίσω του τις αναμνήσεις που εξακολουθούν να τον στοιχειώνουν. Τώρα, επιτέλους μαζί, έχουν αγάπη, πάθος κι έναν κόσμο με άπειρες δυνατότητες.
Ακριβώς όμως τη στιγμή που φαίνεται πως πραγματικά έχουν τα πάντα, η τραγωδία και η μοίρα συνδυάζονται για να κάνουν πραγματικότητα τους χειρότερους εφιάλτες της Άνα...
Ρομαντικό, λυτρωτικό και απόλυτα εθιστικό, το μυθιστόρημα αυτό θα σας απορροφήσει εντελώς, θα σας επηρεάσει βαθιά και θα μείνει για πάντα στη μνήμη σας.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

E. L. James (Συγγραφέας)

H E. L. James υπήρξε στέλεχος τηλεοπτικού σταθμού. Είναι σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών και ζει με την οικογένειά της στο Λονδίνο. Από τα παιδικά της χρόνια ονειρευόταν να γράψει ιστορίες που θα λατρέψουν οι αναγνώστες, αλλά η ανάγκη να επικεντρωθεί στην οικογένεια και την καριέρα της δεν της επέτρεπε να ακολουθήσει το όνειρο αυτό. Τελικά βρήκε τη δύναμη να γράψει το πρώτο της μυθιστόρημα ("Fifty Shades of Grey"), το οποίο ακολούθησαν τα άλλα δύο μέρη της υπερεπιτυχημένης τριλογίας της ("Fifty Shades Darker" και "Fifty Shades Freed").
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τιτίνα Σπερελάκη (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
814
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
1.191 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση