Ερωτικές καταλήξεις
zoom in
5.50€ -10% 4.95€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται σε 2-5 εργάσιμες

  • ISBN:

    9786185015152

  • Έτος κυκλοφορίας

    2012

  • Εκδότης

    Bookstars - Γιωγγαράς

Σ` αυτόν τον περίεργο κόσμο που όλα ξεκινούν από κάτι απλό, μικρό και τυχαίο κάποιες καταλήξεις έρχονται για να αλλάξουν ολοκληρωτικά τη ζωή μας.

Οι αρχές και τα τέλη, ο ερωτισμός κι ο έρωτας, η ποίηση και η λογοτεχνία, όλα περιπλέκονται σ` αυτόν τον περίεργο κόσμο από λέξεις και μέσα από 17 κείμενα όλα καταλήγουν πάντα ερωτικά.

Μαριλένα Παππά

Μαριλένα Παππά (Συγγραφέας)

Γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 1988. Μεγάλωσε στην Νέα Ιωνία, ανάμεσα σε τετράδια με σκέψεις και ζωγραφιές της και σ΄ ένα μεγάλο όνειρο: "Θέλω να γράψω ένα βιβλίο". Κι έγραψε. 7! Έχει συνεργαστεί με sites & blogs ως αρθογράφος, γράφει κριτικές θεάτρου για το θέατρο.gr, κριτικές βιβλίων και διατηρεί το δικό της blog , "Σκέφτομαι και γράφω"! Έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις ζωγραφικής, έχει στήσει πολυάριθμες παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα, ενώ το πρώτο της βιβλίο "Ο πλανήτης που χαμογελά" κυκλοφόρησε σε δική της εικονογράφηση. Σπούδασε Δημόσια Διοίκηση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Δημοσιογραφία και ΜΜΕ στην Ακαδημία Σπουδών Επικοινωνίας. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα ζωγραφικής στο Δήμο Νέας Ιωνίας και μαθήματα σκίτσου στη Σχολή Ορνεράκη.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
28
Διαστάσεις:
25x17
Βάρος:
0.081 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση