Ιστορίες για δειλούς και θαρραλέους
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ιστορίες για δειλούς και θαρραλέους

Χρυσάνθη Τσιαμπαλή - Κελεπούρη

6.60€ -26% 4.88€
Ο Ντίνος και η παρέα του αποκαλούν τον Ορέστη "κοτούλα", δηλαδή δειλό, επειδή του αρέσει να διαβάζει βιβλία και όχι να παίζει κόντρες. Ο Ορέστης τούς φοβάται...Τι θα συμβεί όμως όταν εκείνοι συναντηθούν απρόσμενα με αληθινές κοτούλες; Πώς θα καταφέρουν τα αθώα πτηνά να κάνουν τον Ντίνο να έρθει αντιμέτωπος με όσα βρίσκονται κρυμμένα στην καρδιά και στο μυαλό του; Δυο ιστορίες για το σχολικό εκφοβισμό. Για όσους τον δέχονται και για όσους τον προκαλούν...
Χρυσάνθη Τσιαμπαλή - Κελεπούρη

Χρυσάνθη Τσιαμπαλή - Κελεπούρη (Συγγραφέας)

Η Χρυσάνθη Τσιαμπαλή γεννήθηκε το 1975 στη Λάρισα, όπου ζει και εργάζεται. Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Οι σπουδές της, η επαγγελματική της επαφή με τα παιδιά, η εθελοντική της δράση (Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης) αλλά κυρίως η αγάπη της για τα παιδιά την ώθησαν να ξεκινήσει το όμορφο ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας και του παραμυθιού, με την ελπίδα ο δρόμος να είναι μακρύς... Το βιβλίο της "Ένας κήπος στην τάξη μας" έχει μεταφραστεί και κυκλοφορεί στην Τουρκία από τις Εκδόσεις Pena. Είναι μέλος του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς, από την οποία έχει διακριθεί για το παραμύθι της "Οι ζωγράφοι του ουρανού". Είναι συντονίστρια και υπεύθυνη παιδαγωγικού σχεδιασμού των δράσεων της Λέσχης Ανάγνωσης για Παιδιά που δημιούργησε και λειτουργεί σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας από τον Οκτώβριο του 2016.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Νίκη Λεωνίδου

Νίκη Λεωνίδου (Εικονογράφος)

Η Νίκη Λεωνίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε οπτική επικοινωνία σε σχολή καλών τεχνών στην Αγγλία. Ασχολείται με την εικονογράφηση παιδικού βιβλίου από το 2002. Περισσότεροι από 90 τίτλοι βιβλίων έχουν εκδοθεί στην Ελλάδα και στις Η.Π.Α. με δουλειά της. Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών, της SCBWI, της ΙBBY και της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς. Περισσότερα στον ιστότοπο: www.nikileonidou.com.


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
48
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.097 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση