Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Διοίκηση επιχειρήσεων
(Αρχές και εφαρμογές)

Offer
Το βιβλίο των Robbins, DeCenzo και Coulter, τριών διεθνώς αναγνωρισμένων συγγραφέων και πανεπιστημιακών δασκάλων, αντικατοπτρίζει όλες τις νέες τάσεις στη διοίκηση των σύγχρονων οικονομικών μονάδων. Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο κοινωνικό, οικονομικό, πολιτικό και πολιτισμικό περιβάλλον, το γνωστικό αντικείμενο της οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων καλείται να λάβει τη θέση που του αρμόζει, διαμορφώνοντας πρακτικές, τάσεις και διαδικασίες.

Οι συγγραφείς παραθέτουν απόψεις, έρευνες, μελέτες σε μια αρμονική αντιστοιχία με τις θεωρητικές προσεγγίσεις του μάνατζμεντ, προσφέροντας στον αναγνώστη όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται στον σύγχρονο κόσμο του μάνατζμεντ. Ο στόχος τους συμπυκνώνεται στην προσπάθειά τους να δώσουν ένα βιβλίο χρήσιμο για τον φοιτητή, τον καθηγητή, το στέλεχος της επιχείρησης.

Τα γεμάτα ουσία κεφάλαια του βιβλίου βρίθουν συμβουλών από έμπειρους επιστήμονες και οδηγούν στην εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων σχετικά με την ιστορία του μάνατζμεντ, τον προγραμματισμό, τη λήψη αποφάσεων, την οργάνωση, την ηγεσία, τον έλεγχο, τη χρήση της τεχνολογίας. Κάθε κεφάλαιο διανθίζεται με χαρακτηριστικά παραδείγματα για δημιουργικό προβληματισμό, ορισμούς των κυριότερων εννοιών και αποτελέσματα πάμπολλων ερευνών (η πεμπτουσία της επιστήμης) τα οποία ενδυναμώνουν και στηρίζουν τη θεωρία.


Σημείωση: Εισαγωγή: Βασίλης Ν. Κέφης.

24χ17 εκ., 783 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Business / Management
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση )
Άλλα πρόσωπα: Βασίλειος Ν. Κέφης (Επιμελητής) , Ηρώ Νικολάου (Μεταφραστής) ,
ISBN: 978-960-218-754-8
ISBN (10ψήφιο): 960-218-754-9
Βάρος: 1.27 κιλά
Εκδότης: Κριτική
Έτος Κυκλοφορίας: 2012
Γράψε τη δική σου κριτική
58.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

43.50
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Η Mary Coulter (Ph.D., University of Arkansas) έχει διδάξει στα Drury University, University of Arkansas, Trinity University και Missouri State University (από το 1983). Τα ερευνητικά ενδιαφέροντά της εστιάζονται στις ανταγωνιστικές στρατηγικές για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και τη χρήση νέων μέσων στην εκπαιδευτική διαδικασία. Είναι συγγραφέας επιτυχημένων βιβλίων μάνατζμεντ.

Ο David A. DeCenzo (Ph.D., West Virginia University) είναι πρόεδρος του Coastal Carolina University, υπεύθυνος για τη συνολική εποπτεία και διοίκηση του πανεπιστημίου. Είναι έμπειρος σύμβουλος στον κλάδο της διοίκησης επιχειρήσεων, εκπαιδευτής, ομιλητής και συγγραφέας πολυάριθμων εγχειριδίων που χρησιμοποιούνται ευρέως σε κολέγια και πανεπιστήμια στις ΗΠΑ αλλά και παγκοσμίως.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.