Η μαγεία της καρδιάς
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η μαγεία της καρδιάς

Jude Deveraux

Φαντάσου κάθε κρυφή σου επιθυμία να γινόταν ξαφνικά πραγματικότητα...

Η ιστορικός Τζέμα Ράνφορντ αναλαμβάνει την καταλογογράφηση του ιστορικού αρχείου της οικογένειας Φρέζιερ. Προσπαθώντας απεγνωσμένα να τελειώσει την πτυχιακή της εργασία, ελπίζει πως το αρχείο μιας από τις παλαιότερες οικογένειες του Έντιλιν θα τη βοηθήσει να προχωρήσει με την έρευνά της.

Αυτό που δεν περίμενε να ανακαλύψει είναι ένα μυστήριο: αναφορές σε ένα μυθικό αντικείμενο, που, σύμφωνα με τους θρύλους, ικανοποιεί κάθε ευχή των μελών της οικογένειας Φρέζιερ. Καθώς η Τζέμα περνά όλο και περισσότερο καιρό μαζί τους, συνειδητοποιεί σταδιακά δύο πράγματα: πως αρχίζει να ερωτεύεται το μεγαλύτερο γιο της οικογένειας, τον Κόλιν, και πως, κατά μυστηριώδη τρόπο, οι πιο κρυφές επιθυμίες των Φρέζιερ γίνονται όντως πραγματικότητα...

Ο Κόλιν και η Τζέμα αρχίζουν να αναζητούν αυτό το μαγικό κειμήλιο - και δεν είναι οι μόνοι... Αυτό που θα ανακαλύψουν όμως είναι πως μερικές φορές η δύναμη της καρδιάς είναι η μόνη μαγεία που χρειάζεται κανείς...

Μαρία Κωνσταντούρου

Μαρία Κωνσταντούρου (Μεταφραστής)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Βιάστηκε να παντρευτεί, γι΄ αυτό δεν εκπλήρωσε το όνειρό της να πάρει το πτυχίο της Φιλοσοφικής. Τώρα είναι χωρισμένη και μητέρα δύο παιδιών. Δουλεύει περισσότερο από δέκα χρόνια ως μεταφράστρια βιβλίων και παράλληλα γράφει τα δικά της μυθιστορήματα. Πριν από δύο χρόνια εκδόθηκε το πρώτο της, "Όταν οι γυναίκες τολμούν". Ο τίτλος "Σκιές στο χρόνο" είναι η δεύτερη ολοκληρωμένη της προσπάθεια. Της αρέσει πολύ το γράψιμο και σκοπεύει να συνεχίσει σε αυτόν τον τομέα. Όπως λέει χαρακτηριστικά, "έτσι κι αλλιώς, η ζωή μού δίνει καθημερινά ερεθίσματα. Είναι απίστευτα τα σενάρια που παίζονται κάθε τόσο δίπλα μας. Και είναι τρομερό το πόσοι από εμάς γίνονται πρωταγωνιστές σε ιστορίες που θυμίζουν επιστημονική φαντασία..."


Jude Deveraux

Jude Deveraux (Συγγραφέας)

Η Jude Deveraux ζει στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ αλλά και στη μεσαιωνική πόλη Μπαντολάτο της Ιταλίας. Έχει γράψει είκοσι οκτώ μυθιστορήματα που έχουν γίνει μπεστ σέλερ, ανάμεσα στα οποία και "Τα ψαλίδια του χρόνου". Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
376
Διαστάσεις:
19x13
Βάρος:
0.477 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση