Μια θετική σκέψη για κάθε ημέρα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Μια θετική σκέψη για κάθε ημέρα

Windy Dryden

O Γουίντυ Nτράιντεν, ψυχοθεραπευτής, καθηγητής συμβουλευτικής ψυχολογίας και συγγραφέας, έχει βοηθήσει πολλά άτομα να αποκτήσουν καλύτερο έλεγχο της ζωής τους και να αντιμετωπίσουν προβλήματα που ταλαιπωρούν όλους μας, όπως είναι η ζήλια, ο θυμός, οι ενοχές και η ντροπή. Σκοπός του είναι να κατανοήσουν όλοι ότι η συναισθηματική ευεξία είναι εξίσου απαραίτητη με τη σωματική, αν θέλουμε να λεγόμαστε «υγιή» άτομα.
H ουσία της φιλοσοφίας του έγκειται στο ότι, υιοθετώντας κάθε μέρα και μια νέα θετική σκέψη, εφαρμόζοντάς την και παρατηρώντας πώς αυτή επηρεάζει τις σκέψεις, τα αισθήματα και τις πράξεις μας, μπορούμε να καταπολεμήσουμε τις παράλογες πεποιθήσεις μας και να βελτιώσουμε την ψυχική μας υγεία.

Στόχος της παρούσας συλλογής είναι να σας εμπνεύσει, να σας δώσει υλικό για περισυλλογή και να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τον εαυτό σας και να ζείτε την κάθε ημέρα στο έπακρο.

Πέτρος Χατζόπουλος

Πέτρος Χατζόπουλος (Μεταφραστής)

Ο Πέτρος Χατζόπουλος γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου του 1979. Η μαμά του, που γεννήθηκε στις 2 του Απρίλη -την ίδια μέρα με τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν- του διάβαζε πολλά παραμύθια. Έτσι τα αγάπησε. Κι όταν μεγάλωσε, αποφάσισε να γράψει κι εκείνος ένα. Γιατί το παιδί είναι ο κάθε φοβισμένος άνθρωπος, ο κάθε θλιμμένος, ο κάθε ένας που κουβαλά κάτι ευαίσθητο, κι εύθραυστο κι οξύθυμο, και δεν το αφήνει να πληγωθεί.

Windy Dryden (Συγγραφέας)

O Γουίντυ Ντράιντεν γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1950. Έχει δουλέψει στους τομείς της ψυχοθεραπείας και της συμβουλευτικής ψυχολογίας πάνω από είκοσι πέντε χρόνια και έχει γράψει ή επιμεληθεί περισσότερα από εκατό βιβλία. Είναι καθηγητής Συμβουλευτικής Ψυχολογίας στο κολέγιο Γκόλντσμιθ του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
130
Βάρος:
0.139 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση