Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Android για προγραμματιστές
(Μάθετε μέσα από εφαρμογές)

Android για προγραμματιστές
Μάθετε μέσα από Εφαρμογές
Πρακτική Κάλυψη με πολλά παραδείγματα:
Εφαρμογές για Smartphone και για Ταμπλέτα, ADT Plug-In for Eclipse
Δραστηριότητες, Προθέσεις, Πάροχοι Περιεχομένου
Συστατικά ΓΔΧ, Μενού, Toast, Αρχεία Πόρων, Επεξεργασία Επαφής και Χειρονομίας
Εφαρμογές για Ταμπλέτα, ActionBar και AppWidgets
Animation με Ενδιάμεσα Καρέ, Animation Ιδιοτήτων
Κάμερα, Ήχος, Βίντεο, Γραφικά, OpenGL ES
Προσπέλαση της Συλλογής (Gallery) και της Βιβλιοθήκης Μέσων
SharedPreference, Σειριακοποίηση, SQLite
Χειριστές και Πολυνηματικά Παιχνίδια
Google Maps, GPS, Υπηρεσίες Θέσης. Αισθητήρες
Εφαρμογές με Δυνατότητες Internet, Υπηρεσίες Web, Τηλεφωνία, BluetoothΒ?
Σύνθεση Φωνής και Αναγνώριση Φωνής
Android Market, Τιμολόγηση, Χρηματοδότηση

Ο οδηγός του επαγγελματία προγραμματιστή από τον DeitelΒ? για το AndroidΒ?, για ανάπτυξη εφαρμογών για smartphone και για ταμπλέτες και για το Eclipse IDE με το πρόσθετο Android Development Tools (ADT).

Δισεκατομμύρια εφαρμογές έχουν φορτωθεί από την αγορά Android Market! Αυτό το βιβλίο σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να αρχίσετε να αναπτύσσετε σπουδαίες εφαρμογές για το Android και να τις δημοσιεύετε στην Android Market.

Αυτό το βιβλίο χρησιμοποιεί μια προσέγγιση μέσα από εφαρμογές - κάθε νέα τεχνολογία συζητείται μέσα στο περιβάλλον 12 πλήρως δοκιμασμένων εφαρμογών Android, με τον κώδικά τους, με συζήτηση για τον κώδικα και με δείγματα εξόδου. Οι εφαρμογές που θα αναπτύξετε περιλαμβάνουν τις παρακάτω:

Εφαρμογή Παιχνιδιού Στόχευσης
Εφαρμογή Παρουσίασης Διαφανειών
Εφαρμογή Παιχνιδιού Εύρεσης Σημαιών
Εφαρμογή Ιχνηλασίας Διαδρομής
Εφαρμογή Αγαπημένων Αναζητήσεων του TwitterΒ?
Εφαρμογή Βιβλίου Διευθύνσεων
Εφαρμογή Υπολογισμού Φιλοδωρήματος
Εφαρμογή Doodlz
Εφαρμογή Εμφάνισης Καιρικών Συνθηκών
Εφαρμογή Παιχνιδιού Κανονιού

24χ17 εκ., 496 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 005.1 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγραμματισμός), 005.3 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα)
Άλλα πρόσωπα: Γιάννης Β. Σαμαράς (Μεταφραστής)
ISBN: 978-960-512-639-1
ISBN (10ψήφιο): 960-512-639-7
Βάρος: 1.032 κιλά
Εκδότης: Γκιούρδας Μ.
Έτος Κυκλοφορίας: 2012
Γράψε τη δική σου κριτική
45.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

40.50
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Dr. Harvey M. Deitel, Chairman και Chief Strategy Officer of Deitel & Associates, Inc., έχει 43 χρόνια εμπειρίας στο πεδίο της πληροφορικής, συμπεριλαμβανομένης εκτενούς βιομηχανικής και ακαδημαϊκής πείρας. Ο Dr. Deitel έχει B.S. και M.S. από το Massachusetts Institute of Technology και Ph.D. από το Boston University. Εργάστηκε στην πρωτοπορία εργασιών λειτουργικών συστημάτων εικονικής μνήμης στην ΙΒΜ και το ΜΙΤ που ανέπτυξαν τεχνικές οι οποίες σήμερα υλοποιούνται ευρέως σε συστήματα όπως τα UNIX, Linux και Windows NT. Έχει 20 χρόνια διδακτικής εμπειρίας σε κολέγια, συμπεριλαμβανομένης της θητείας και εργασίας ως Chairman of the Computer Science Department στο Boston College πριν την ίδρυση της Deitel & Associate, Inc., με τον γιο του, Paul J. Deitel. Μαζί με τον γιο του είναι συγγραφείς ή ένας των συγγραφέων δεκάδων βιβλίων και πακέτων πολυμέσων και γράφει πολλά ακόμη. Με μεταφράσεις στα Ιαπωνικά, Ρωσικά, Ισπανικά, παραδοσιακά Κινέζικα, απλά Κινέζικα, Κορεάτικα, Γαλλικά, Πολωνικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά, Ελληνικά και Τούρκικα, τα κείμενα του Dr. Deitel έχουν τύχει διεθνούς αναγνώρισης. Ο Dr. Deitel έχει εισηγηθεί σε επαγγελματικά σεμινάρια σε βασικούς οργανισμούς και κυβερνητικούς οργανισμούς και διάφορους κλάδους του στρατού.

O Paul J. Deitel, CEO και Chief Technical Officer της Deitel & Associates, Inc., είναι πτυχιούχος του Massachusetts Institute of Technology΄s Sloan School of Management, όπου σπούδασε Information Technology. Μέσω της Deitel & Associates, Inc., έχει δώσει μαθήματα σε Java, C, C + +, Internet και World Wide Web σε βιομηχανικούς πελάτες, όπως οι Compaq, Sun Microsystems, White Sands, Missile Range, Rogue Wave Software, Boeing, Dell, Stratus, Fidelity, Cambridge Technology Partners, Open Environment Corporation, One Wave, Hyperion Software, Lucent Technologies, Adra Systems, Entergy, CableData Systems, NASA στο Διαστημικό Κέντρο Kennedy, National Severe Storm Laboratory, IBM και πολλούς άλλους οργανισμούς. Είναι ένας από τους πλέον έμπειρους εκπαιδευτές Java, έχοντα διδάξει περισσότερα από 100 επαγγελματικά μαθήματα Java. Έχει θητεύσει στο C + + and Java for the Boston Chapter of the Association for Computing Machinery. Μαζί με τον πατέρα του, Dr. Harvey M. Deitel, είναι οι συγγραφείς βιβλίων πληροφορικής με τις καλύτερες διεθνώς πωλήσεις.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.