Out
zoom in

Τέσσερις γυναίκες, δουλεύουν σε ένα εργοστάσιο συσκευασμένων γευμάτων στο Τόκιο. Επιβαρυμένες με του κόσμου τις δουλειές, με χρέη, χωρίς ουσιαστική επαφή με τα παιδιά και τους συζύγους τους, όλες ονειρεύονται μια διέξοδο από τις μίζερες ζωές τους. Ώσπου μια από αυτές κάνει το φοβερό βήμα και στραγγαλίζει τον τυραννικό σύζυγό της. Όταν το εξομολογείται στη Μασάκο, την έμπιστη συνάδελφό της, εκείνη συμφωνεί να τη βοηθήσει σε συνεργασία με τις υπόλοιπες να εξαφανίσουν το πτώμα.

Η Νατσούο Κιρίνο εξερευνά τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και τα όρια τα οποία είναι ικανός να ξεπεράσει ο άνθρωπος για να είναι ελεύθερος.

Γωγώ Αρβανίτη (Μεταφραστής)


Natsuo Kirino

Natsuo Kirino (Συγγραφέας)

Μια από τις ανερχόμενες φωνές του αστυνομικού που έχει κάνει αίσθηση διεθνώς. Η γιαπωνέζα Νατσούο Κιρίνο για αυτό το βιβλίο της τιμήθηκε όχι μόνο με την κορυφαία διάκριση για αστυνομικό στη χώρα της, αλλά και με το σημαντικό λογοτεχνικό βραβείο (Naoki Prize for Soft Cheeks). Πολλά από τα βιβλία της έχουν μεταφερθεί στον κινηματογράφο, ενώ αυτό το βιβλίο της έχει μεταφραστεί σε πάρα πολλές γλώσσες παγκοσμίως.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
545
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.154 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση