Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Επίλεκτη δερματολογία-αφροδισιολογία του εξωτερικού ιατρείου

Επίλεκτη δερματολογία-αφροδισιολογία του εξωτερικού ιατρείου
Η δερματολογία έχει το δικό της "αλφάβητο", τις στοιχειώδεις κλινικές και ιστολογικές βλάβες . Η εκτενής αναφορά των εισαγωγικών βασικών γνώσεων αποτελεί το θεμέλιο της δερματολογίας και είναι απαραίτητη για την κατανόηση των νόσων. Η ερμηνεία και η ανάλυση των ιστολογικών όρων θα βοηθήσει επιπλέον τον δερματολόγο στη κατανόηση των ιστολογικών εκθέσεων και των πορισμάτων με τα οποία έρχεται σε επαφή καθημερινά.

Παράπλευρα με την ελληνική ονομασία κάθε νόσου τέθηκε η αντίστοιχη αγγλική ή λατινική ώστε να βοηθήσει ο αναγνώστης που θα ήθελε να συμβουλευθεί λεπτομερέστερα ξενόγλωσσα συγγράμματα. Άλλωστε οι απλές αναφορές αποτελούν ερέθισμα για την περαιτέρω έρευνα και εμβάθυνση, στην ενιαία Επιστήμη της Ιατρικής. Η αναφορά των ξενόγλωσσων όρων συμβάλλει όχι μόνο στην ανεύρεση κάποιας νόσου αλλά και στην ακριβέστερη απόδοση των ελληνικών όρων που χρησιμοποιήθηκαν.

Βιβλίο που γράφεται από ένα συγγραφέα ("μία οπτική γωνία"), σίγουρα δεν είναι άψογο, έχει ατέλειες και ελλείψεις. Για το γλωσσικό μίγμα, καθαρεύουσας και καθομιλουμένης που χρησιμοποιήθηκε, με την ελπίδα το κείμενο να είναι καλύτερα κατανοητό, ελπίζουμε να επιδεχθεί επιείκεια από αναγνώστες.

Πιστεύοντας ότι η "Επίλεκτη δερματολογία-αφροδισιολογία του εξωτερικού ιατρείου" συμβάλλει έστω και ελάχιστα στην καλύτερη κατανόηση των συνήθων δερματολογικών νόσων, βοηθώντας τον σύγχρονο δερματολόγο, ευχαριστούμε εκ ων προτέρων τους αναγνώστες του βιβλίου.

Ιωάννης Δ. Παπαγαρυφάλλου

30χ22 εκ., 307 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 616.5 (Δερματολογία)
ISBN: 978-960-6894-44-2
ISBN (10ψήφιο): 960-6894-44-4
Βάρος: 1.172 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2012
Γράψε τη δική σου κριτική
100.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

90.78
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.