Τα μυστικά του μοναχού που πούλησε τη Ferrari του
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Τα μυστικά του μοναχού που πούλησε τη Ferrari του

Robin S. Sharma

16.92€ -27% 12.35€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789603645061

  • Έτος κυκλοφορίας

    2012

  • Εκδότης

    Διόπτρα

Ο Τζόναθαν Λάντρι αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Ύστερα από μια παράξενη συνάντηση με έναν μακρινό συγγενή του, τον Τζούλιαν Μαντλ, πρώην μεγαλοδικηγόρο που εγκατέλειψε ξαφνικά τα πάντα για να ταξιδέψει στα Ιμαλάια, ο Τζόναθαν καλείται να ταξιδέψει με τη σειρά του στις τέσσερις άκρες της Γης για να συλλέξει τα γράμματα που κρύβουν τα εκπληκτικά μυστικά που είχε ανακαλύψει ο Τζούλιαν. Μέσα από αυτό το περιπετειώδες ταξίδι που οδηγεί τον Τζόναθαν από τα αισθησιακά τάνγκο μπαρ στο Μπουένος Άιρες και τις σκοτεινές κατακόμβες στο Παρίσι έως τους ολόφωτους ουρανοξύστες της Σαγκάης και την απόκοσμη έρημο της Σεντόνα, ο Robin Sharma αποκαλύπτει μυστικά που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την προσωπική μας δύναμη, να αφουγκραστούμε τον αληθινό εαυτό μας και να ζήσουμε χωρίς φόβο τα όνειρά μας.

Robin S. Sharma

Robin S. Sharma (Συγγραφέας)

Ο Robin Sharma είναι ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους συμβούλους σχετικά με θέματα προσωπικής επιτυχίας και καλλιέργειας των ηγετικών ικανοτήτων. Έχει συγγράψει οκτώ παγκόσμια best seller, μεταξύ των οποίων το βιβλίο Ο Μοναχός που Πούλησε τη Ferrari του, που έχει μεταφραστεί σε σαράντα γλώσσες. Είναι διευθύνων σύμβουλος της Sharma Leadership International Inc., μιας εταιρείας συμβούλων που έχει μια απλή αποστολή: να βοηθήσει ανθρώπους και οργανισμούς να φτάσουν στην κορυφή της παγκόσμιας κλίμακας. Ανάμεσα στους πελάτες του περιλαμβάνονται η Microsoft, η Nike, η General Electric, η FedEx, η NASA και η BP.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ουρανία Ν. Τουτουντζή

Ουρανία Ν. Τουτουντζή (Μεταφραστής)

Η Ουρανία Τουτουντζή γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965. Σπούδασε Κοινωνικές και Πολιτικές Επιστήμες στην Ελλάδα αλλά πολύ γρήγορα στράφηκε σε αμιγώς φιλοσοφικές αναζητήσεις. Πνευματική της αφετηρία είναι τα έργα των Ελλήνων παγανιστών φιλοσόφων (Εμπεδοκλής, Παρμενίδης, Ηράκλειτος, Ζήνων ο Ελεάτης κλπ.). Από το 1998 είναι διδάκτωρ του Παντείου Πανεπιστημίου.


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
312
Διαστάσεις:
20.5x14
Βάρος:
0.4 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση