Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Berne & Levy φυσιολογία
Συγγραφείς:   Bruce M. Koeppen, Bruce S. Stanton,


Berne & Levy φυσιολογία
Έχοντας κερδίσει εδώ και χρόνια τον σεβασμό της επιστημονικής κοινότητας για την επιστημονικά εμβριθή του προσέγγιση, αυτό το δημοφιλές βιβλίο ενημερώθηκε σε σημαντικό βαθμό προκειμένου να περιλάβει όλες τις σύγχρονες γνώσεις στο πεδίο της φυσιολογίας. Συντομευμένο στα σημεία που πρέπει ώστε να δοθεί έμφαση στις βασικές πληροφορίες που είναι απαραίτητες σήμερα, περιλαμβάνει επίσης έγχρωμα σχεδιαγράμματα για τη βελτίωση της αναγνωσιμότητας και την εμβάθυνση της κατανόησης κάθε έννοιας.

Για τους φοιτητές:
- Παρουσιάζει θεμελιώδεις πειραματικές παρατηρήσεις και παραδείγματα που απεικονίζουν και διασαφηνίζουν τις δυναμικές διαδικασίες του σώματος
- Υπογραμμίζει και εξηγεί σημαντικές κλινικές και μοριακές πληροφορίες μέσα σε πλαίσια που επικεντρώνονται σε σημεία-κλειδιά.
- Περιλαμβάνει τμήματα με σημεία-κλειδιά για γρήγορη ανασκόπηση των απαραίτητων πληροφοριών.
Για το διδακτικό προσωπικό:
- Καλύπτει τις πιο πρόσφατες τάσεις στη φυσιολογία και στην ιατρική, συμπεριλαμβάνοντας τις τελευταίες κυτταρικές και μοριακές γνώσεις.
- Χρησιμοποιεί μια προσέγγιση που βασίζεται στα οργανικά συστήματα για την περιγραφή όλων των μηχανισμών που ελέγχουν και ρυθμίζουν τη λειτουργία του σώματος.

28χ21 εκ., 850 σελίδες
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 574.1 (Φυσιολογία)
ISBN: 978-960-394-894-0
ISBN (10ψήφιο): 960-394-894-2
Βάρος: 2.507 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2012
Γράψε τη δική σου κριτική
75.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

66.75
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.