Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ηλεκτρονική
(Αρχές και εφαρμογές)
Συγγραφείς:   Albert Paul Malvino, David J. Bates,


Ηλεκτρονική
Η 7η έκδοση του βιβλίου έχει γραφτεί για σπουδαστές ηλεκτρονικής που έχουν παρακολουθήσει βασικά μαθήματα άλγεβρας και τριγωνομετρίας καθώς και ανάλυσης βασικών ηλεκτρικών κυκλωμάτων (dc και ac). Βασικές έννοιες ηλεκτρονικής καλύπτονται στο πρώτο μισό του βιβλίου και στη συνέχεια εφαρμόζονται σε ηλεκτρονικά κυκλώματα και διατάξεις που σήμερα χρησιμοποιούνται ευρέως στη βιομηχανία.

Η 7η έκδοση του βιβλίου παρέχει στους σπουδαστές μία γενική επισκόπηση των ηλεκτρονικών κυκλωμάτων. Η γνώση των ηλεκτρονικών διατάξεων παρουσιάζεται με έναν ευκολοανάγνωστο τρόπο που προκαλεί το ενδιαφέρον και δίνει αφορμές για συζήτηση. Ο νέος, εκσυγχρονισμένος σχεδιασμός του βιβλίου, περιλαμβάνει πολυάριθμα παραδείγματα και νέα χαρακτηριστικά εκπαίδευσης. Έχει δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στη σύγχρονη τεχνολογία των ολοκληρωμένων κυκλωμάτων και επίσης τονίζονται τεχνικές ανίχνευσης βλαβών. Περίπου το ένα τρίτο των προβλημάτων των κεφαλαίων είναι καινούργια και αναθεωρημένα, και τα παραδείγματα επανασχεδιάστηκαν, έτσι ώστε να βελτιστοποιηθεί η εκπαίδευση μέσα από τις εφαρμογές.

30χ22 εκ., 1168 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 537.5 (Ηλεκτρονική)
Άλλα πρόσωπα: Παναγιώτα Αθ. Παπαβραμίδου (Μεταφραστής)
ISBN: 978-960-418-410-1
ISBN (10ψήφιο): 960-418-410-5
Βάρος: 3.449 κιλά
Εκδότης: Τζιόλα
Έτος Κυκλοφορίας: 2012
Γράψε τη δική σου κριτική
151.33
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

136.20
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο David J. Bates είναι καθηγητής στο τμήμα Ηλεκτρονικών Τεχνολογιών του Western Wisconsin Technical College που βρίσκεται στο La Crosse, Wisconsin. Παράλληλα εργάζεται ως ηλεκτρονικός τεχνικός συντήρησης και τεχνολόγος ηλεκτρονικός μηχανικός. Έχει πάνω από 25 χρόνια διδακτική εμπειρία. Έχει πτυχία στην τεχνολογία βιομηχανικών ηλεκτρονικών, στη βιομηχανική εκπαίδευση και MS στην τεχνική εκπαίδευσης. Επίσης άδεια FCC GROL, A+ πιστοποίηση ως τεχνικός υλικού (hardware) υπολογιστών και Journeyman Level Certificate ως πιστοποιημένος ηλεκτρονικός τεχνικός από τη Διεθνή Κοινότητα Πιστοποιημένων Ηλεκτρονικών Τεχνικών (ISCET). Είναι υπεύθυνος πιστοποιήσεων για την ISCET και έχει υπηρετήσει ως μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου. Παράλληλα υπηρέτησε ως εξειδικευμένος στο αντικείμενο των βασικών ηλεκτρονικών για τον Εθνικό Οργανισμό Ηλεκτρονικής Εκπαίδευσης.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.