Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εφαρμογές συνδυαστικής ανάλυσης
Συγγραφέας:   Ευάγγελος Χ. Φούντας


Εφαρμογές συνδυαστικής ανάλυσης

Πρόκειται για τον δεύτερο τόμο του συγγράματος «Συνδυαστική Ανάλυση και Εφαρμογές». Παρουσιάζονται: δένδρα μεταθέων, αλγόριθμοι στα δένδρα μεταθέσεων, ψευδοεναλλακτικές μεταθέσεις, αλγόριθμοι και ιδιότητες των ισορροπημένων μεταθέσεων, οι r- πολυμεταθέσεις, κυκλικές μεταθέσεις με βάση τον αριθμό των ανόδων και των διαδοχών, εμφωλευμένα σύνολα από ζεύγη, λαβύρινθοι, n.c. διαμερίσεις, μη τεμνόμενες διαμερίσεις κύκλου, αλγόριθμοι συνδυασμών μεταθέσεων διατάξεων, αλγόριθμοι ταξινόμησης, ειδικές εφαρμογές, κατασκευή λαβυρίνθου, μεθοδολογία ανάλυσης γνωμών, εισαγωγή στους μεταευρεστικούς αλγορίθμους και άλγεβρα Boole.

Η τιμή συμπεριλαμβάνει και τους 2 τόμους


382 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Πειραιάς
Αριθμός τόμου: 2 από 2
Ταξινόμιση DDC: 510 (Μαθηματικά)
ISBN: 978-960-7996-40-4
ISBN (10ψήφιο): 960-7996-40-2
Βάρος: 0.4 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
40.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

35.60
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Δρ. Ευάγγελος Φούντας είναι Καθηγητής και Πρόεδρος στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, και διευθύνων του εργαστηρίου συνδυαστικής ανάλυσης. Tα διδακτικά και ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στις Εφαρμογές Πληροφορικής, Συνδυαστικής Ανάλυσης και των Εφαρμοσμένων Μαθηματικών. Έχει δημοσιεύσει εργασίες σε διεθνή αναγνωρισμένα επιστημονικά περιοδικά με θεματικά πεδία Search Algorithms, Combinatorial Optimization with Industrial Applications, Algorithms and Applications for shortest Path Problems, Decision Support Systems. Είναι συγγραφέας αρκετών βιβλίων όπως «Εφαρμοσμένες Πιθανότητες», «Συνδυαστική Ανάλυση», «Μαθηματικός Προγραμματισμός και Θεωρία Παιγνίων», «Διαφορικές Εξισώσεις», «Ανώτερα Μαθηματικά», «Ανάλυση και Εφαρμογές », «Μαθηματικά Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών» και «Μαθηματικά Αποφάσεων». Επίσης συνεργάζεται ως κριτής επιστημονικών άρθρων στο περιοδικό «Discrete Mathematical Sciences and Cryptography». Έχει διδάξει και διδάσκει Εφαρμοσμένα Μαθηματικά Μοντέλα , Πιθανότητες, Συνδυαστική Ανάλυση και Μαθηματικά Αποφάσεων στα Τμήματα: Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, Ναυτιλιακών Σπουδών, Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης, Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής, Οικονομικής Επιστήμης, Πληροφορικής και Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Επίσης διδάσκει στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Επίσης διδάσκει στα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών: "Προηγμένα Συστήματα Πληροφορικής" και "Πληροφορική" του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και "Διοίκηση Υγείας" του Τ.Ε. Ι. Πειραιώς. Έχει αναλάβει την επίβλεψη πτυχιακών και διπλωματικών εργασιών φοιτητών του Τμήματος Πληροφορικής καθώς και την επίβλεψη υποψηφίων διδακτόρων του Τμήματος Πληροφορικής. Υπήρξε ομιλητής σε σειρά τακτικών σεμιναρίων του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Επίσης διετέλεσε Πρόεδρος της Αναργυρείου και Κοργιαλενείου Σχολής Σπετσών. Εξελέγη Πρόεδρος του Τμήματος Πληροφορ ικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς κατά τις διετίες 2002-2004, 2004-2006, 2008-2010 και 2010-2012. Είναι επιστημονικός υπεύθυνος στα έργα: "Ενίσχυση Σπουδών Πληροφορικής" που χρηματοδοτείται από το ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ του ΥΠΕΠΘ από το Μάρτιο του 2004 μέχρι το 2009 και "Πρακτική ΄Ασκηση" των φοιτητών του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς από τον Ιανουάριο του 2006.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.