Μπορείτε να δημιουργήσετε μια υπέροχη ζωή
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια υπέροχη ζωή

Louise L. Hay

Cheryl Richardson

Η Louise και η Cheryl καταπιάνονται με μια ευρεία γκάμα κρίσιμων θεμάτων, όπως: - πώς να αγαπάμε τον εαυτό μας και το σώμα μας - πώς να βιώνουμε την καθημερινότητα με επίγνωση - πώς να φέρνουμε πραγματική ευημερία και αφθονία στον κόσμο - πώς να οικοδομούμε θετικές σχέσεις - τόσο με την οικογένεια και τους φίλους, όσο και στον χώρο εργασίας - πώς να αντιμετωπίζουμε τον θάνατο με αξιοπρεπή και ειρηνικό τρόπο, και πολλά άλλα. Αυτές οι δυο εκπληκτικές γυναίκες είναι η ζωντανή απόδειξη του ότι οι πνευματικές αρχές που συζητούν σε αυτό το βιβλίο πραγματικά έχουν αποτελέσματα. Καθώς το διαβάζεις, θα ανακαλύψεις ότι και εσύ έχεις την ικανότητα να δημιουργήσεις μια εξαιρετική ζωή! Η βαθιά σοφία και η πηγαία δόνηση ευτυχίας που εκπέμπουν, θα σε εμψυχώσουν, θα ανοίξουν την καρδιά και τον νου σου, και θα σου παρέχουν τα ψυχικά εργαλεία που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις την εξαιρετική ζωή που πάντα ονειρευόσουν.
Βασιλική Τζουράκη

Βασιλική Τζουράκη (Μεταφραστής)

Η Βασιλική Τζουράκη σπούδασε Αρχιτεκτονική στο ΕΜΠ, αλλά εργάστηκε κυρίως ως δημοσιογράφος. Συνεργάστηκε με πολλά πανελλαδικής κυκλοφορίας έντυπα και υπήρξε διευθύντρια του περιοδικού "Avantage". Τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί κυρίως πάνω σε θέματα ψυχοσωματικής υγείας, εναλλακτικών θεραπειών και αρχιτεκτονικής. Έχει επίσης γράψει το βιβλίο "Γιατρέ μου, γίνονται θαύματα;" (Εκδ. Μύρτος). Με το φενγκ σούι ασχολείται την τελευταία δεκαετία, γι΄ αυτό σε εποχές που ήταν μια εντελώς άγνωστη έννοια - και σήμερα στις μελέτες της το συνδυάζει με τις αρχές της σύγχρονης ψυχολογίας του χώρου.

Louise L. Hay

Louise L. Hay (Συγγραφέας)

Η Louise L. Hay συγγραφέας του διεθνούς best seller "You Can Heal Your Life", είναι ομιλήτρια και δασκάλα πάνω αε ζητήματα μεταφυσικής, και τα βιβλία της έχουν πουλήσει πάνω από 50 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Για πάνω από 25 χρόνια έχει βοηθήσει ανθρώπους σε όλον τον κόσμο να ανακαλύψουν και να εφαρμόσουν το πλήρες δυναμικό των δημιουργικών τους δυνάμεων για προσωπική ανάπτυξη και αυτο-θεραπεία. Έχει εμφανιστεί στο τηλεοπτικό σόου της Όπρα και σε πολλά άλλα προγράμματα του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο εξωτερικό. www.louisehay.com


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Cheryl Richardson

Cheryl Richardson (Συγγραφέας)

Η Τσέριλ Ρίτσαρντσον είναι προσωπική προπονήτρια και δουλεύει με ανθρώπους που είναι αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν όλες τους τις επιθυμίες, διατηρώντας την ποιότητα της ζωής τους. Ήταν πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Προπονητών και κατέχει ένα από τα πρώτα πτυχία Μάστερ στην προπόνηση. Έχει σχεδιάσει και έχει παρουσιάσει συμβουλευτικά προγράμματα σε μεγάλα πανεπιστήμια, εταιρίες, εκπαιδευτικά συνέδρια και επαγγελματικές ενώσεις. Το έργο της έχει παρουσιαστεί σε πολλά περιοδικά και εφημερίδες και έχει εμφανιστεί σε πολυάριθμα ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά προγράμματα.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
164
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.273 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση