Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Το εγχειρίδιο της σχολικής επιτροπής
(Ο κορυφαίος οδηγός για τη λειτουργία των νέων σχολικών επιτροπών στους καλλικρατικούς δήμους)
Συγγραφέας:   Ευάγγελος Καρβούνης


No Cover
Το νομοθετικό πλαίσιο που ρυθμίζει τα θέματα των σχολικών επιτροπών -σε αντίθεση με όλα τα άλλα- δεν αλλάζει πολύ συχνά. Για το λόγο αυτό προσφέρεται να κυκλοφορήσει και σε έντυπη μορφή. Τα θέματα της σχολικής επιτροπής - επειδή αφορούν κυρίως στα οικονομικά- θέλουν ιδιαίτερη προσοχή στην αντιμετώπισή τους.
Επειδή διαπιστώσαμε ότι διάφορες πηγές αντιμετωπίζουν με διαφορετικό τρόπο, ίδια θέματα και κυρίως αναφέρονται σε νομοθετήματα που έχουν καταργηθεί, θεωρήσαμε επιτακτική την ανάγκη να ασχοληθούμε, με τη σοβαρότητα που μας διακρίνει, με το μεγάλο αυτό θέμα των Σχολικών Επιτροπών. Το βιβλίο χωρίστηκε σε δύο μέρη.
Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει τη νομοθεσία, τη σχετική με τη λειτουργία των Σχολικών Επιτροπών, με τη μεγαλύτερη δυνατή κωδικοποίηση. Ταυτόχρονα σε κάθε θέμα μνημονεύεται το σχετικό νομοθέτημα, τα δε σπουδαιότερα τα παραθέτουμε αυτούσια.
Το δεύτερο μέρος περιέχει κωδικοποιημένες όλες τις ενέργειες της Σχολικής Επιτροπής χωρισμένες σε ενότητες (λειτουργία σχολικής επιτροπής, καθαρίστρια, κυλικείο). Στο τέλος κάθε ενότητας υπάρχουν όλα τα σχετικά υποδείγματα. Τα υποδείγματα μπορούν να φωτοτυπηθούν, να συμπληρωθούν και να χρησιμοποιηθούν. Για το λόγο αυτό δεν έχουν τίτλο. Μπορείτε όμως εύκολα να τα βρείτε, αφού στις ενέργειες αναγράφεται η σελίδα του σχετικού υποδείγματος.

29χ21 εκ., 125 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 370.495 (Εκπαίδευση - Ελλάς), 370.074 (Εκπαίδευση - Οδηγοί)
ISBN: 978-960-9735-00-1
ISBN (10ψήφιο): 960-9735-00-2
Βάρος: 0.569 κιλά
Εκδότης: Έπαφος
Έτος Κυκλοφορίας: 2011
Γράψε τη δική σου κριτική
34.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

30.26
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.