Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Βιβλίο γυναικολογίας
Συγγραφέας:   Γεώργιος Μ. Ιατράκης


Βιβλίο γυναικολογίας
Με ιδιαίτερη χαρά προλογίζω το "Βιβλίο γυναικολογίας" κ. Γ. Ιατράκη που ανανεώνει την έκδοση του 2006.
Ο κ. Ιατράκης τα τελευταία χρόνια προέβη στην έκδοση ιδιαίτερα επιτυχημένων βιβλίων που σχετίζονται με ένα ευρύ φάσμα της μαιευτικής, της γυναικολογίας και των υποειδικοτήτων της (οικογενειακό προγραμματισμό κ.λπ.) ενώ συμμετείχε με παραγωγικό τρόπο στις ενημερωτικές εκδόσεις της Ελληνικής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας. Τα βιβλία του χαρακτηρίζονται για την κατανοητή γραφή, τον διδακτικό τρόπο της ταξινόμησης της ύλης και τη σύνδεση με ειδικότητες παρόμοιας θεματολογίας. Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι ένα αναλυτικό βοήθημα που ο κ. Ιατράκης παρουσιάζει με τρόπο απλό και βιβλιογραφικά τεκμηριωμένο.
Είμαι σίγουρος ότι και αυτό το έργο του θα τύχει της ευρύτερης αποδοχής και θα είναι ένα χρήσιμο βοήθημα σε όποιον θέλει να αντλήσει σύγχρονη γνώση σε ένα μεγάλο φάσμα της γυναικολογίας.

Νικόλαος Βιτωράτος
Καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας


Με τον κ. Γ. Ιατράκη συνεργαζόμαστε στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Ελληνικής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας. Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, είχαμε την ευκαιρία να εκτιμήσουμε τη συγγραφική του δραστηριότητα στις εκδόσεις της Εταιρείας αλλά και να προλογίσουμε το πολύ αναλυτικό, τεκμηριωμένο και σύγχρονο συγγραφικό του έργο. Ο κ. Ιατράκης, για άλλη μια φορά, εκδίδει ένα ιδιαίτερα προσεγμένο βιβλίο Γυναικολογίας που αποτελεί τη 2η έκδοση του "Βιβλίου γυναικολογίας" του 2006. Και πάλι, ο κ. Ιατράκης εντυπωσιάζει με την πλούσια, σύγχρονη και κατάλληλη επιλογή των βιβλιογραφικών του αναφορών που τεκμηριώνουν ολόκληρο το κείμενο αυτής της ιδιαίτερα κοπιαστικής εργασίας.
Για άλλη μια φορά, οφείλουμε να τον συγχαρούμε που παραδίδει στους φοιτητές, τους ειδικευόμενους αλλα και τους ειδικευμένους ένα σύγγραμμα κατανοητό, ευχάριστο στη μελέτη και ιδιαίτερα σύγχρονο.

Οδυσσέας Γρηγορίου Ευθύμιος Δεληγεώρογλου
Καθηγητής Αν. Καθηγητής
Μαιευτικής-Γυναικολογίας Μαιευτικής-Γυναικολογίας

25χ18 εκ., 920 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 618.2 (Μαιευτική), 618.1 (Γυναικολογία )
ISBN: 978-960-99863-4-2
ISBN (10ψήφιο): 960-99863-4-Χ
Βάρος: 1.85 κιλά
Εκδότης: Δεσμός
Έτος Κυκλοφορίας: 2012
Γράψε τη δική σου κριτική
127.80
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

113.74
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.