Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Χρηματοοικονομικά υποδείγματα
(Για επιχειρηματικές αποφάσεις)
Συγγραφέας:   Νικόλαος Θ. Μυλωνάς


Offer
Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας στοχεύει στην εμπέδωση της λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων δια μέσου εφαρμογών και της χρήσης ηλεκτρovικώv υπολογιστών. Απευθύνεται σε σπουδαστές και στελέχη επιχειρήσεων που έχουν στοιχειώδεις γνώσεις στα οικονομικά, χρηματοοικονομικά, στατιστικά και λογιστική. Η έμφαση του βιβλίου είναι στην τέχνη της κατασκευής υποδειγμάτων γενικότερα, και χρηματooικovoμικώv υποδειγμάτων ειδικότερα. Η εφαρμογή των υποδειγμάτων γίνεται με τη χρήση ενός εύχρηστου λογισμικού όπως είναι το EXCEL.
Η πρότερη γνώση του EXCEL δεν είναι απαραίτητη καθώς η χρήση του αναπτύσσεται σταδιακά μέσα από τα υποδείγματα και τα παραδείγματα που προσφέρονται άπλετα στο βιβλίο. Το βιβλίο διαφέρει από άλλα εγχειρίδια μαθηματικών υποδειγμάτων καθώς προάγει τον απλό τρόπο κατασκευής των υποδειγμάτων και όχι την πολυπλοκότητα των μαθηματικών εκφράσεων. Τα υποδείγματα δεν υποκαθιστούν τις αποφάσεις αλλά τις στηρίζουν με την ανάλυση που προσφέρουν και τη δυνατότητα να ανταποκριθούν σε μεταβολές των υποθέσεων ενώ αποδεικνύονται ιδιαίτερα χρήσιμα κατά την παρουσίαση σχεδίων και προτάσεων.

24χ17 εκ., 389 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 332 (Χρηματοοικονομική)
ISBN: 978-960-402-421-6
ISBN (10ψήφιο): 960-402-421-3
Βάρος: 0.814 κιλά
Εκδότης: Τυπωθήτω
Έτος Κυκλοφορίας: 2012
Γράψε τη δική σου κριτική
37.28
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

27.59
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Μυλωνάς, Νικόλαος Θ.
O Νικόλαος Θ. Μυλωνάς είναι Καθηγητής Χρηματοοικονομικής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ως απόφοιτος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης, ολοκλήρωσε τις σπουδές ΜΒΑ στο Baruch College της Νέας Υόρκης και έλαβε το Διδακτορικό Δίπλωμα στη Χρηματοοικονομική το 1984 από το City University της Νέας Υόρκης. Εκτός από το Πανεπιστήμιο Αθηνών έχει διδάξει στο University of Massachusetts, στο Baruch College και στο ALBA μια σειρά μαθημάτων σε Πτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα στη Χρηματοοικονομική Διοικητική, τις Αγορές Χρήματος και Κεφαλαίου, τις Αγορές Παραγώγων, τη Θεσμική Επένδυση και τα Χρηματοοικονομικά Υποδείγματα. Στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του έχει επιτύχει αξιόλογες ακαδημαϊκές και επαγγελματικές διακρίσεις όπως ακαδημαϊκές και ερευνητικές υποτροφίες και χορηγίες, ενώ υπήρξε υποψήφιος για το βραβείο Άριστων Καθηγητών στο University of Massachusetts. Δημοσιευμένα άρθρα του εμφανίζονται σε διακεκριμένα ακαδημαϊκά περιοδικά. Επίσης έχει δημοσιεύσει επίκαιρα άρθρα στον οικονομικό Τύπο καθώς και βιβλία. Είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας με πλούσια εμπειρία στον επιχειρηματικό τομέα και έχει διατελέσει σύμβουλος διοίκησης και επενδύσεων σε θεσμικούς επενδυτές, ασφαλιστικές εταιρίες, τράπεζες και χρηματιστηριακές εταιρίες.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.