Κλασικές συνταγές βήμα βήμα
zoom in

Πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί ποιος εμπνεύστηκε τη φασολάδα, πότε μαγειρεύτηκε πρώτη φορά το παστίτσιο, ποιος άνοιξε το πρώτο φύλλο για πίτα και γιατί το μπαΐλντισμα του ιμάμη μάς έδωσε ένα από τα πιο αγαπημένα καλοκαιρινά φαγητά; Σε αυτά και σε άλλες πολλές γαστρονομικές απορίες, τις απαντήσεις σας δίνει η Μελίσσα Στοΐλη. Αλλά δεν μένουμε στη θεωρία. Κάθε συνταγή αναλύεται βήμα βήμα, με φωτογραφίες από κάθε στάδιο, με μυστικά, παραλλαγές και εναλλακτικές προτάσεις, ώστε η υλοποίησή της να είναι εύκολη. Καλά μαγειρέματα.

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ειρήνη Τσολακέλλη (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μελίσσα Στοΐλη

Μελίσσα Στοΐλη (Συγγραφέας)

Η Μελίσσα Στοΐλη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στη Σχολή Δραματικής Τέχνης του Κ.Θ.Β.Ε. και εργάσθηκε ως ηθοποιός στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Έχει γράψει κείμενα για θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές εκπομπές. Από το 1998 αρθρογραφεί στον περιοδικό Τύπο. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα Το Βήμα και είναι αρχισυντάκτρια στο περιοδικό BHMAgourmet, όπου και γράφει άρθρα σχετικά με τη γαστρονομία και τον υλικό πολιτισμό.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μάκης Γεωργιάδης

Μάκης Γεωργιάδης (Συγγραφέας)

Ο Μάκης Γεωργιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε σε ένα οικογενειακό περιβάλλον με παράδοση στον χώρο των γεύσεων, αφού ο παππούς του ήταν σπουδαίος σεφ στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Μετά την αποφοίτηση του από τη Νομική -Σχολή Αθηνών, επέλεξε να στραφεί προς τον κόσμο της μαγειρικής. Συνεργάστηκε με πολλά εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα, δημιουργώντας επάνω σε παραδοσιακές αλλά και πρωτοποριακές συνταγές, και παράλληλα έστησε το δικό του catering, το οποίο διατηρεί ως σήμερα. Ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τον τομέα της διακόσμησης των πιάτων, φέρνοντας έναν καινούργιο για τα ελληνικά δεδομένα τρόπο εμφάνισης των εδεσμάτων, γεγονός που τον κατέταξε στους κορυφαίους του food styling. Εδώ και 75 χρόνια, είναι συνεργάτης των δημοφιλέστερων εκδόσεων μαγειρικής στην Ελλάδα, ενώ οι συνταγές του δημοσιεύονται πλέον αποκλειστικά στο "Βήμα Gourmet". Αεικίνητος και δημιουργικός, μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα σε Αθήνα, Κύπρο και ελληνικά νησιά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μαρία Ζαφειράτου (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Νανά Δαρειώτη (Υπεύθυνος Σειράς)


Παύλος Τσοκούνογλου (Φωτογράφος)


Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
95
Διαστάσεις:
23x15
Βάρος:
0.142 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση