Επιχειρηματικότητα και εκπαίδευση
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Επιχειρηματικότητα και εκπαίδευση

Παναγιώτης Ε. Πετράκης

15.00€ -32% 10.20€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789608187863

  • Κατηγορίες:

    Πολιτική | Οικονομία

  • Έτος κυκλοφορίας

    2012

  • Εκδότης

    Ευρασία

Το βιβλίο αυτό είναι για την Επιχειρηματικότητα και το Εκπαιδευτικό Σύστημα. Περιέχει ένα μέρος του προβληματισμού και των εμπειριών που τα τελευταία χρόνια η ερευνητική μου ομάδα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών απεκόμισε από την εφαρμογή των προγραμμάτων ανάπτυξης επιχειρηματικότητας στη δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αποτελεί μία συλλογή θεμάτων στα οποία χρειάστηκε να εμβαθύνουμε περισσότερο σχετικά με την επιχειρηματικότητα για να είμαστε αποτελεσματικότεροι στην εφαρμογή του προγράμματός μας.
Μοναδική εξαίρεση αποτελεί το πρώτο κεφάλαιο που αναφέρεται στη φύση της επιχειρηματικής ευκαιρίας. Αυτό το κρίναμε απαραίτητο γιατί μόνο εάν ο αναγνώστης εμβαθύνει στα χαρακτηριστικά της επιχειρηματικής ευκαιρίας μπορεί να εκτιμήσει και το ρόλο του εκπαιδευτικού συστήματος στην καλλιέργειά της. Ελπίζουμε ότι το βιβλίο αυτό θα παρακινήσει και άλλους ερευνητές στην ανάδειξη της φύσης και της σημασίας της επιχειρηματικότητας.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Παναγιώτης Ε. Πετράκης

Παναγιώτης Ε. Πετράκης (Συγγραφέας)

Ο Παναγιώτης Ε. Πετράκης γεννήθηκε στην Κρήτη το 1953. Είναι Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών όπου διατελεί Διευθυντής του Τομέα Ανάπτυξης και Διεθνούς Οικονομικής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ καθώς και Επιστημονικός Υπεύθυνος του Προγράμματος Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ. Είναι κάτοχος πτυχίου οικονομικών από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, μεταπτυχιακού διπλώματος από το Πανεπιστήμιο του Sterling και διδακτορικού διπλώματος από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.Διετέλεσε πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ κατά τα έτη 2005 - 2009. Είναι συγγραφέας πολλών επιστημονικών άρθρων και έχει πλήθος δημοσιεύσεων σε αναγνωρισμένα επιστημονικά περιοδικά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
213
Διαστάσεις:
23x15
Βάρος:
0.39 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση