Άπαιχτες 2
zoom in
11.00€ -26% 8.14€

Πότε γελάσατε για τελευταία φορά;

Οι "Άπαιχτες 2", πανέξυπνες, ανατρεπτικές, καυστικές και ανθρώπινες, έρχονται να συνδράμουν όσους διάβασαν τις Άπαιχτες και τελευταία παρουσιάζουν... συμπτώματα στέρησης, αλλά και γενικότερα όλους όσοι έχουν ανάγκη από ένα καλό γέλιο στη ζωή τους.

Η εκπληκτική Μαϊτένα -άπαιχτη, όπως και οι ηρωίδες της!- μας προτείνει ξανά να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες της καθημερινότητας, μικρές και μεγάλες, υπαρκτές και φανταστικές, με το μόνο αποτελεσματικό όπλο: το χιούμορ!

Μετά τις "Γυναίκες τρελαμένες" και τις "Επικίνδυνες καμπύλες", οι "Άπαιχτες 2" είναι το ένατο άλμπουμ της Αργεντινής σκιτσογράφου που κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Όλα τα προηγούμενα έργα της έχουν πραγματοποιήσει πολλαπλές επανεκδόσεις, κερδίζοντας και στη χώρα μας φανατικούς αναγνώστες, όπως συνέβη σε όλη τη Λατινική Αμερική, τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και τις ΗΠΑ.

Ελένη Ζαχαροπούλου (Μεταφραστής)


Maitena Burundarena

Maitena Burundarena (Συγγραφέας)

Η Μαϊτένα Μπουρουνταρένα γεννήθηκε το Μάιο του 1962 στο Μπουένος Άιρες. Το πρώτο της στριπ ήταν το "Flo", που δημοσιευόταν στην εφημερίδα "Tiempo Argentino". To 1993 απέκτησε δική της σελίδα στο "Para Ti", ένα εβδομαδιαίο περιοδικό της Αργεντινής. Εκεί γεννήθηκαν οι "Mujeres Alteradas" ("Γυναίκες Τρελαμένες"), που αγαπήθηκαν σε ολόκληρη τη Λατινική Αμερική και μετά στην Ευρώπη, χαρίζοντας στη Μαϊτένα τη διεθνή αναγνώριση. Οι καλύτερες στιγμές του στριπ συγκεντρώθηκαν σε πέντε άλμπουμ που σημείωσαν τεράστια επιτυχία ξεπερνώντας σε πωλήσεις το ένα εκατομμύριο αντίτυπα. Το Σεπτέμβριο του 1998, η Μαϊτένα άρχισε να δημοσιεύει στο καθημερινό φύλλο της "La Nacion" το στριπ "Superadas", ενώ από τον Ιούνιο του 2003 συνεργάζεται με το κυριακάτικο περιοδικό της ίδιας εφημερίδας. Οι ηρωίδες της Μαϊτένα δημοσιεύονται σήμερα σε πολλές λατινοαμερικάνικες εφημερίδες και περιοδικά, στην ισπανική "El Pais", την ιταλική "La Stampa", τη γαλλική "Le Figaro", στο ισπανικό και μεξικάνικο "Marie Claire", ενώ ως άλμπουμ έχουν κυκλοφορήσει σε όλη τη Ν. Αμερική, την Ισπανία, την Ολλανδία, την Πορτογαλλία, την Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και τις Η.Π.Α. Ζει στην Αργεντινή και την Ουρουγουάη, είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
150
Διαστάσεις:
19x19
Βάρος:
0.417 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση