Justice League: Νέα εποχή
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Justice League: Νέα εποχή

Geoff Johns

21.90€ -10% 19.71€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789604973149

  • Κατηγορίες:

    Κόμιξ | Graphic Novels , Χόμπι

  • Έτος κυκλοφορίας

    2012

  • Εκδότης

    Anubis

ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!
Υπερήρωες -όπως ο Σούπερμαν στη Μετρόπολις και ο μυστηριώδης Μπάτμαν- μόλις έκαναν την εμφάνισή τους και ο κόσμος τους αντιμετωπίζει με φόβο! Όταν, όμως, μία εξωγήινη απειλή επιτίθεται στη Γη, αυτοί οι ήρωες θα πρέπει να συνεργαστούν για να τη σταματήσουν... αν, βέβαια, πρώτα καταφέρουν να συμφωνήσουν!
ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ, ΜΠΑΤΜΑΝ, ΓΟΥΟΝΤΕΡ ΓΟΥΜΑΝ, ΓΚΡΗΝ ΛΑΝΤΕΡΝ, ΦΛΑΣ, ΑΚΟΥΑΜΑΝ, ΖΑΪΜΠΟΡΓΚ
Αν και είναι νέοι και άπειροι, καθένας από αυτούς αποτελεί μια πανίσχυρη δύναμη στη μάχη εναντίον του κακού! Μαζί, ίσως είναι οι μόνοι που θα μπορέσουν να σταματήσουν τον εξωγήινο πολέμαρχο Ντάρκσαϊντ. Μαζί... θα γίνουν η Justice League!
Οι Geoff Jones και Jim Lee μας ταξιδεύουν στο νέο σύμπαν των υπερηρώων της DC, με μία συναρπαστική περιπέτεια, που σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Ηλίας Τσιάρας (Μεταφραστής)


Geoff Johns (Συγγραφέας)

Ο Geoff Johns είναι ένας από τους πιο σημαντικούς και διάσημους σύγχρονους σεναριογράφους στο χώρο των κόμιξ. Έχει γράψει πολυβραβευμένες ιστορίες με πρωταγωνιστές τους Superman, Green Lantern, Flash, Teen Titans και Justice Society of America και graphic novels όπως τα: "Green Lantern: Rage of the Red Lanterns", "Green Lantern: Sinestro Corps War", "Justice Society of America: Thy Kingdom Come", "Superman: Brainiac" και "Blackest Night". Ο Johns γεννήθηκε στο Ντιτρόιτ και σπούδασε συγγραφή σεναρίου, θεωρία και παραγωγή κινηματογράφου και τέχνη των μέσων στο πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν. Αφού μετακόμισε στο Λος Άντζελες, δούλεψε ως εκπαιδευόμενος και έπειτα ως βοηθός του σκηνοθέτη Richard Donner, στο βιογραφικό του οποίου περιλαμβάνονται ταινίες όπως "Superman: The Movie", "Lethal Weapon 4" και "Cosnpiracy Theory". Ο Johns ξεκίνησε την καριέρα του στα κόμιξ με τη σειρά "Stars and S.T.R.I.P.E.", δημιουργώντας το χαρακτήρα Stargirl για την DC Comics. Κέρδισε το Wizard Fan Award για Νέα Ταλέντα το 2002 και το Βραβείο του Σεναριογράφου της Χρονιάς τα έτη 2005, 2006, 2007 και 2008, καθώς και τα βραβεία του Comic Buyer΄s Guide για τον Καλύτερο Σεναριογράφο τα έτη 2003, 2005, 2007 και 2008 και Καλύτερης Σειράς (για το Justice Society of America) από το 2001 ως το 2005. Μετά την επιτυχημένη θητεία του στις σειρές "The Flash", "Teen Titans" και τη μίνι σειρά "Infinite Crisis", ο Johns έγραψε μαζί με το μέντορά του Richard Donner 8 τεύχη για τη σειρά "Action Comics". Το 2006, μαζί με τους Grant Morrison, Greg Rucka, και Mark Waid δούλεψε στη σειρά 52. Έχει ασχοληθεί και με την τηλεόραση, καθώς έγραψε το επεισόδιο "Legion" για τη σειρά "Smallville" και την τέταρτη σεζόν της σειράς "Robot Chicken". Επίσης έγραψε το σενάριο για το διαδικτυακό παιχνίδι DC Universe Online και πρόσφατα πήρε τη θέση του Chief Creative Officer της DC Entertainment.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Jim Lee

Jim Lee (Εικονογράφος)

Ο Jim Lee νεννήθηκε στη Σεούλ της Νότιας Κορέας το 1964. Αποφοίτησε οπό το πανεπιστήμιο Princeton με πτυχίο ψυχολογίας αλλά αποφάσισε νο δοκιμάσει την τύχη του στα κόμιξ - την παιδική του φαντασίωση. Άρχισε νο εργάζεται στη Marvel Comics, όπου γρήγορα το ταλέντο του αναγνωρίστηκε, αναγκάζοντας την εταιρεία να εκδώσει έναν νέο τίτλο Χ-Μen υπό τη δική του αποκλειστική επίβλεψη. Το 1992 ίδρυσε τη δική του εταιρεία κόμιξ, τη Wildstorm Productions, που με τη σειρά της έγινε μια από τις εταιρείες που συνέστησαν την Ιmage Comics. Με τη Wildstorm εξέδωσε το Wildc.a.t.s, που γνώρισε μεγάλη εμπορική επιτυχία, καθώς και άλλες πολύ γνωστές σειρές, όπως τα Gen 13. Έπαιξε σημαντικά ρόλο στην εύρεση αλλά και την εκπαίδευση νέων ταλαντούχων συγγραφέων και εικαστικών καλλιτεχνών. Η μεγάλη επιτυχία της εταιρείας, όμως, είχε ως αποτέλεσμα να αυξάνονται και οι απαιτήσεις. Ως αποτέλεσμα, δεν του έμενε καθόλου χρόνος για να ασχοληθεί με το σχέδιο, γι΄ αυτό και πήρε την απόφαση να προχωρήσει στην πώληση της εταιρείας στην DC Comics. Παραμένει στη Wildstorm ως διευθυντής σύνταξης αλλά έχει αφοσιωθεί και πάλι στην πρώτη του αγάπη, το σχέδιο. Το 2004 εργάστηκε στο Superman, ενώ τώρα σχεδιάζει τo All-Star Batman & Robin, σε σενάριο Frank Miller. Ζει στη La Jolla της Καλιφόρνια με τη γυναίκα του, Αngie, και τις τρεις κόρες του, Tyler, Kelsey και Siena.

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
160
Διαστάσεις:
26x17
Βάρος:
0.305 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση