Η τέχνη του να οδηγείς στη βροχή
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η τέχνη του να οδηγείς στη βροχή

Garth Stein

12.90€ -10% 11.61€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789604973088

  • Κατηγορίες:

    Νουβέλα

  • Έτος κυκλοφορίας

    2012

  • Εκδότης

    Anubis

Ο Ένζο διαφέρει από τους άλλους σκύλους.

Στοχαστικός, φιλοσοφημένος και διψασμένος για γνώση, ο Ένζο φρόντισε ο ίδιος για τη μόρφωσή του, παρακολουθώντας τηλεοπτικές εκπομπές και δίνοντας μεγάλη προσοχή στα λόγια του αφεντικού του - του ταλαντούχου οδηγού αγώνων Ντένι Σουίφτ. Τώρα ο Ένζο αναπολεί τα χρόνια που πέρασε με τον Ντένι και την οικογένειά του. Θυμάται τις τρομακτικές δυσκολίες, τις μικρές ή μεγάλες χαρές μιας ζωής που σημαδεύτηκε από την οδύνη της απώλειας, την αγαλλίαση της επιτυχίας, τη χαρά της δημιουργίας, την ελπίδα και την απόγνωση. O Ένζο γνωρίζει πια καλά την ανθρώπινη φύση και ξέρει πως στη ζωή -όπως και στους αγώνες ταχύτητας- δεν αρκεί να οδηγείς γρήγορα για να βγεις νικητής...

Ένα διεθνές εκδοτικό φαινόμενο, που διατηρήθηκε για 40 εβδομάδες στις πρώτες θέσεις των Best Sellers των New York Times και έχει μεταφραστεί σε 30 γλώσσες. Μια τρυφερή ιστορία για την αγάπη, την οδύνη και την ελπίδα - ένα πρωτότυπο όσο και συγκινητικό χρονικό για τη ζωή ενός ανθρώπου... μέσα από τα μάτια του καλύτερου του φίλου.

"Εξαίσιο."
("People")

"Απολαυστικό ύφος, πρωτότυπη αφήγηση, πλοκή που σε που καθηλώνει...".
("Seattle Times")

"Πηγή έμπνευσης."
("Kirkus Reviews")

Παρασκευή Σαρμπάνη (Μεταφραστής)


Garth Stein

Garth Stein (Συγγραφέας)

Ο Αμερικανός συγγραφέας Garth Stein γεννήθηκε το 1964 στο Λος Άντζελες. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του, εργάστηκε στο χώρο του κινηματογράφου. Το πρώτο του βιβλίο εκδόθηκε το 1998 και έχει τίτλο "Raven stole the moon". To επόμενο βιβλίο του, με τίτλος "How Evan broke his head and other secrets" (2005), τιμήθηκε με το Pacific Northwest Booksellers Association Award και επιλέχθηκε ως ένα από τα κορυφαία μυθιστορήματα της χρονιάς από το έγκριτο πρόγραμμα Book Sense, που τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Αμερικανών Βιβλιοπωλών. Το μυθιστόρημά του "The art of racing in the rain" (2008) έγινε διεθνές best seller, κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου μυθιστορήματος των Seattle Times και συμπεριλήφθηκε στη λίστα των κορυφαίων έργων της χρονιάς των Publishers Weekly. Σύμφωνα με τον ίδιο το συγγραφέα, πηγή έμπνευσης για το μυθιστόρημα ήταν μια ταινία από τη Μογγολία με τίτλο "State of dogs".Ο συγγραφέας ζει στο Σιάτλ με την οικογένειά του και το σκύλο τους, Comet.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
307
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.473 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση