Εκπαιδευτική Ηγεσία
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Εκπαιδευτική Ηγεσία

Ε, και; Χαρτογραφώντας το πεδίο της ηγεσίας στην εκπαίδευση: Από τη θεωρία στην έρευνα και στην πρακτική

Συλλογικό έργο

Ελευθερία Αργυροπούλου

Μαρία Νικολαΐδου

23.32€ -21% 18.42€

Το βιβλίο αυτό θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο για κάθε φοιτητή Επιστημών της Αγωγής Παιδαγωγικά (μεταπτυχιακό και προπτυχιακό επίπεδο), ακαδημαϊκό προσωπικό, εκπαιδευτικό ηγέτη και μη. Στόχος είναι να αποτελέσει βασικό εγχειρίδιο γενικότερα για προπτυχιακά προγράμματα εκπαίδευσης, αλλά και ειδικότερα για μεταπτυχιακά προγράμματα εκπαίδευσης, αλλά και ειδικότερα για μεταπτυχιακά προγράμματα εκπαιδευτικής ηγεσίας, διοίκησης και πολιτικής.

Μέσα από το βιβλίο επιχειρείται μια παρουσίαση των θεμάτων που άπτονται της ηγεσίας στην εκπαίδευση με αναφορές σε πρώιμες, σύγχρονες και μεταμοντέρνες θεωρήσεις, θέματα εκπαιδευτικής πολιτικής και αλλαγών, θέματα έρευνας. Τα θέματα αυτά παρουσιάζονται υπό το πρίσμα της ηγεσίας και γίνεται αναφορά σε σύγχρονες έρευνες αλλά και σε σημαντικούς ερευνητικούς σταθμούς για τον καθορισμό του πεδίου που ορίζεται σήμερα ως εκπαιδευτική ηγεσία.

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ελευθερία Αργυροπούλου

Ελευθερία Αργυροπούλου (Συγγραφέας)

Η Ελευθερία Αργυροπούλου είναι μόνιμη επίκουρη καθηγήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης της Σχολής Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κρήτης με γνωστικό αντικείμενο "Οργάνωση, Διοίκηση και Ηγεσία στην Εκπαίδευση". Έχει συγγράψει βιβλία και έχει δημοσιεύσει άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά και συλλογικούς τόμους, στην ελληνική, αγγλική και γαλλική. Έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό διεθνών και πανελλήνιων συνεδρίων, σε ορισμένα εκ των οποίων ως προσκεκλημένη ομιλήτρια. Έχει εργαστεί ως εταίρος/επιστημονική συνεργάτις σε τρία LLP ευρωπαϊκά προγράμματα και έχει διατελέσει Επιστημονική Υπεύθυνη ερευνητικών προγραμμάτων.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μαρία Νικολαΐδου (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ιάσονας Λαμπριανού (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Γιασεμίνα Καραγιώργη (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Γιώργος Αναξαγόρου (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μαρία Νικολαΐδου (Επιμέλεια)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
272
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.567 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση