Ο ανώτερος προορισμός του ανθρώπου
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο ανώτερος προορισμός του ανθρώπου

Γνώρισε τον αληθινό εαυτό σου

Robert Najemy

Joseph Benner

15.90€ -10% 14.31€

"Ο ανώτερος προορισμός του ανθρώπου" είναι ένα σύνθετο βιβλίο, πλούσιο σε υλικό για το σκεπτόμενο άνθρωπο που αναζητάει να κατανοήσει το λόγο ύπαρξής του και τη σχέση του με το Θεό και το σύμπαν. Αποτελείται από την μετάφραση του βιβλίου "Υπερπροσωπική ζωή" του Τζότζεφ Μπέννερ, σχολιασμένο και ερμηνευμένο από τον Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ. Επιπλέον, έχει άφθονα παραρτήματα που διευκολύνουν την κατανόηση και αφομοίωση των εννοιών. "Ο ανώτερος προορισμός του ανθρώπου" φέρνει τον αναγνώστη κοντά στις αλήθειες που αναμένουν την ένδον ανακάλυψη και του δίνει χειροπιαστές μεθόδους για τη διατήρηση και την αύξηση της εσωτερικής επαφής. Οι πιο δύσκολες πνευματικές έννοιες γίνονται ευκολονόητες και εφαρμόσιμες. Φέρνει τη φιλοσοφία μέσα στην καθημερινότητα. Μας βοηθάει να γνωρίσουμε τον αληθινό μας εαυτό, να συνειδητοποιήσουμε και να πορευτούμε προς τον προορισμό μας.

Μάνος Π. Νομικός

Μάνος Π. Νομικός (Μεταφραστής)

Ο Μάνος Νομικός γεννήθηκε το Νοέμβριο του 1933 στην Αθήνα, μεγάλωσε και σταδιοδρόμησε στον Πειραιά, όπου και ζει μέχρι σήμερα. Φοίτησε στη Μαθηματική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας, και ταυτόχρονα σε Σχολή Μηχανικών Εμπ. Ναυτικού, έχει εκπαιδευτεί στη λογιστική, στη διοίκηση επιχειρήσεων, στην επιχειρησιακή έρευνα και γνωρίζει καλά αγγλικά και γαλλικά. Μετά από 45 περίπου χρόνια σταδιοδρομίας σε ανωτάτου επιπέδου διευθυντική θέση, σήμερα είναι συνταξιούχος, έγγαμος, με δύο γιους και 4 εγγόνια. Ήδη από το 1977, και παράλληλα με το επάγγελμά του, ασχολήθηκε με τον εσωτερισμό, με την οργάνωση και τον συντονισμό τακτικών και εκτάκτων σεμιναρίων επί θεμάτων συναισθηματικής αρμονίας, αυτογνωσίας, αντιμετώπισης προβλημάτων της ζωής, επαγγελματικών συμβουλών κλπ., και έχει λάβει μέρος σε πολλές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές συζητήσεις. Μέχρι τώρα έχουν εκδοθεί από τις εκδόσεις "Πύρινος Κόσμος" 4 βιβλία του. Έχει μεταφράσει από αγγλικά και γαλλικά 18 συνολικά βιβλία που αναφέρονται στη μελέτη του εσωτερισμού, της θεραπευτικής κλπ. Επίσης έχει μεταφράσει, από την αγγλική και την γαλλική, ένα πολύ μεγάλο αριθμό κειμένων τα οποία αναφέρονται σε θέματα εσωτερισμού, σε πρακτικά συνεδριάσεων αλλοδαπών σχολών, σε διαλέξεις και σεμινάρια, κλπ. Εξ άλλου έχει επιμεληθεί των εκδόσεων 10 βιβλίων, εκ των οποίων κυκλοφορούν τα 6, ενώ είναι υπό έκδοσιν τα υπόλοιπα 4. Τέλος έχει γράψει περισσότερα από 130 άρθρα σε ανάλογα μηνιαία περιοδικά, όπως "Ατραπός", "Τρίτο Μάτι", "Αστρολόγος" ,σχετικά με φιλοσοφία, εσωτερισμό κλπ.

Robert Najemy (Συγγραφέας)

Γεννήθηκε στην Αμερική όπως και οι γονείς του, αλλά στην ηλικία 12 χρόνων, μετακόμισε στο Λίβανο όπου έζησε 8 χρόνια επειδή ο πατέρας του πήρε θέση σαν πρύτανης στο Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο της Βηρυτού. Μετά ολοκλήρωσε τις σπουδές σαν χημικός μηχανικός στην Αμερική. Μετά από δυο χρόνια εργαζόμενος για μια μεγάλη διεθνή πετρελαϊκή εταιρία, άφησε την θέση του για να αναζητήσει ένα πιο ταιριαστό για αυτόν νόημα στη ζωή. Για μερικά χρόνια ερεύνησε μια μεγάλη ποικιλία συστημάτων και πηγών περιλαμβάνοντας τον Χριστιανισμό, την Γιόγκα, την ψυχολογία, το σουφισμό, την αστρολογία, το μασάζ, την πνευματική θεραπεία, την βρετανική φιλοσοφία και πολλά άλλα σε σχέση με την σωματική, συναισθηματική, νοητική και πνευματική αρμονία του ανθρώπου. Σαν αποτέλεσμα άφησε άλλους τρόπους ζωής και αφοσιώθηκε στην υπηρεσία της κοινωνίας μέσα από την γραφή βιβλίων, διδασκαλία, σεμινάρια και την οργάνωση διάφορων δραστηριοτήτων για το όφελος των ανθρώπων που έχουν ανάγκη σαν ομάδες αιμοδοσίας και συμπαράσταση των άπορων, άστεγων και τυφλών. Ο Ρόμπερτ Ηλίας Νατζέμυ είναι συγγραφέας 24 βιβλίων και ιδρυτής του Πνευματικού Κέντρου Αρμονική ζωή. Έχει πάνω από 400 ομιλίες και σεμινάρια σε CD και DVD. Έχει δημιουργήσει το γνωστό 6 έτη σεμινάριο αυτογνωσίας μαζί με πάνω από 40 άλλα μικρότερα σεμινάρια όπου συνθέτει αρχαίες αλήθειες και διδασκαλίες με σύγχρονες γνώσεις και τεχνικές δημιουργώντας πρωτότυπα βιωματικά σεμινάρια που απελευθερώνουν τον άνθρωπο από ψευδαισθήσεις, πεποιθήσεις, προγραμματισμούς, συναισθήματα και προκαταλήψεις που εμποδίζουν την ευτυχία, ελευθερία, ηρεμία και αγάπη τους.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
280
Διαστάσεις:
24χ17
Βάρος:
0.541 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση