Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Αστικός κώδικας
(Σχετικές διατάξεις, Νομοθετικές μεταβολές με παράθεση του κειμένου των προηγούμενων μορφών της ρύθμισης του ΑΚ, Αποφάσειςτης Ολομέλειας του Αρείου Πάγου από το 1978)

Αστικός κώδικας
Στόχος του βιβλίου δεν είναι μόνο η παράθεση της ρύθμισης του Αστικού Κώδικα, όπως αυτή ισχύει. Η παράθεση της ρύθμισης εμπλουτίζεται από ορισμένα ακόμα στοιχεία. Ειδικότερα: Επισημαίνονται οι νομοθετικές μεταβολές που έχει υποστεί ο ΑΚ στο πέρασμα του χρόνου, ενώ παράλληλα καταγράφονται όλες οι προηγούμενες μορφές οι οποίες ανατρέχουν μέχρι και την εισαγωγή του ΑΚ. Κάτω από τα κατʼ ιδίαν άρθρα καταχωρίζονται επίσης οι σχετικές -δημοσιευμένες στον νομικό τύπο- αποφάσεις της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου από το 1978, καθώς και οι συναφείς διατάξεις είτε του ίδιου του ΑΚ είτε άλλων νομοθετημάτων. Προσφέρεται έτσι ένα πολύτιμο ερμηνευτικό εργαλείο, το οποίο υποβοηθά τις ανάγκες της πράξης. Το έργο συνοδεύεται από αναλυτικό λημματικό ευρετήριο.

448 σελίδες
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 348.023 (Αστικός κώδικας )
ISBN: 978-960-420-463-2
ISBN (10ψήφιο): 960-420-463-7
Βάρος: 0.55 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2011
Γράψε τη δική σου κριτική
20.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

19.00
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Θ. Κ. Παπαχρίστου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1945. Είναι καθηγητής του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Διδάσκει Αστικό Δίκαιο και Κοινωνιολογία Δικαίου. Από το 1997 είναι τακτικό μέλος της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Έχει συγγράψει βιβλία Αστικού Δικαίου και Κοινωνιολογίας Δικαίου.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.