Το χαμόγελο της Σεμέλης
zoom in

Η Σεμέλη ξέρει τι θέλει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο! Το κόκκινο ποδήλατο είναι το ομορφότερο ποδήλατο που έχει δει ποτέ και έβαλε στόχο να το αποκτήσει. Όμως, μια μέρα,
κάτι στα σκυθρωπά πρόσωπα των ανθρώπων γύρω της την προβληματίζει... Τι είναι τελικά αυτό που μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν αληθινά; Και είναι το κόκκινο ποδήλατο αυτό που θα κάνει τη Σεμέλη πραγματικά ευτυχισμένη; Μια αναπάντεχη συνάντηση θα της δώσει την απάντηση που ψάχνει!

Μαρίνα Μιχαηλίδου - Καδή

Μαρίνα Μιχαηλίδου - Καδή (Συγγραφέας)

Η Μαρίνα Μιχαηλίδου - Καδή γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λεμεσό. Σπούδασε ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και στη συνέχεια απέκτησε διδακτορικό στην περιβαλλοντική διαχείριση από το Πανεπιστήμιο Cornell των Ηνωμένων Πολιτειών. Σήμερα γράφει ιστορίες για παιδιά, που αγγίζουν διάφορα κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα. Βιβλία της έχουν βραβευτεί και μεταφραστεί σε άλλες γλώσσες. Μένει στη Λευκωσία με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά. Μερικά από τα βιβλία της είναι: "Το κόκκινο φόρεμα της Σαβέλ" (συμπεριλήφθηκε στον κατάλογο White Ravens της Διεθνούς Βιβλιοθήκης Νεότητας του Μονάχου: Βραβείο Peter Pan του Σουηδικού Κύκλου Παιδικού Βιβλίου, Υποψήφιο για το βραβείο εικονογραφημένου βιβλίου του Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου), "Ο Νικόλας και η Έλλη" (Κυπριακό κρατικό βραβείο λογοτεχνίας για μικρά παιδιά , Αναγραφή στον Τιμητικό Πίνακα της IBBY-International Boardon Books for Young People, Υποψήφιο για το βραβείο εικονογραφημένου βιβλίου του Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου), "Το χαμόγελο της Σεμέλης" (Βραβείο Βιβλιογραφικής Εταιρείας Κύπρου), "Το όνειρο του Πέτρου" (Υποψήφιο για το βραβείο εικονογραφημένου βιβλίου του Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου), "Από τη γη μέχρι τα αστέρια", σε συνεργασία με τη Μεχβές Μπεΐτογλου (Κυπριακό κρατικό βραβείο εικονογράφησης παιδικού λογοτεχνικού βιβλίου), "Παιδικά όνειρα" και "Περιμένοντας τη βροχή".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Constanze Von Kitzing (Εικονογράφος)


Τόπος Έκδοσης:
Λευκωσία
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
36
Διαστάσεις:
26x23
Βάρος:
0.314 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση