Πέρα από τα σύννεφα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πέρα από τα σύννεφα

Μυθιστόρημα

Alyson Noel

Όταν η αεροσυνοδός Χέιλι Λέιν ενημερώνεται ότι το υπόλοιπο ταξίδι της ματαιώνεται, γυρίζει ενθουσιασμένη κατευθείαν σπίτι για να γιορτάσει τα γενέθλιά της μαζί με τον σύντροφό της. Μάλιστα, υποψιάζεται ότι αυτή τη νύχτα θα της κάνει πρόταση γάμου. Στην πόρτα του σπιτιού της, όμως, βρίσκεται μπροστά σε μια έκπληξη εντελώς διαφορετική από αυτήν που περίμενε... Και, καθώς αρπάζει τις βαλίτσες της για να τρέξει μακριά, είναι ξεκάθαρο ότι ολόκληρο το μέλλον της έχει αλλάξει πορεία.

Τότε η Χέιλι κάνει το μοναδικό πράγμα που μπορεί: αρχίζει να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο προσπαθώντας να γιατρέψει την πληγωμένη της καρδιά. Τα δωρεάν εισιτήρια που δικαιούται ως αεροσυνοδός και οι εξωτικοί προορισμοί τής ανοίγουν δρόμους που ούτε καν φανταζόταν...

Από τη Νέα Υόρκη στο Παρίσι, και από το Πουέρτο Ρίκο στη Μύκονο, η Άλισον Νόελ μας παρασύρει σε ένα ταξίδι με κοκτέιλ σε κάθε στάση, εξωφρενικούς επιβάτες σε κάθε θέση κι έναν ελκυστικό άντρα σε κάθε πύλη, καθώς η Χέιλι προσπαθεί να γράψει το δικό της χάπι εντ.

Βούλα Αυγουστίνου (Μεταφραστής)


Alyson Noel

Alyson Noel (Συγγραφέας)

Η Άλισον Νόελ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλιφόρνια. Τελειώνοντας το σχολείο και θέλοντας να γνωρίσει τον κόσμο, ταξίδεψε στην Ευρώπη και έζησε για μερικά χρόνια στη Μύκονο. Με την επιστροφή της στην Αμερική εγκαταστάθηκε στη Νέα Υόρκη όπου δούλεψε για λίγο καιρό ως αεροσυνοδός. Κατά τη διάρκεια παραμονών σε αεροδρόμια και ξενοδοχεία έγραψε το πρώτο της μυθιστόρημα. Σήμερα ζει με τον άνδρα της στην πόλη όπου γεννήθηκε και δουλεύει αποκλειστικά ως συγγραφέας. Τα εφηβικά της βιβλία έχουν βραβευθεί ή ήταν υποψήφια για πολλά βραβεία όπως το National Reader΄s Choice Award, NYLA Book of Winter Award, TeensReadToo 5 Star Gold Award, TeenReads, Best Books of 2007, Quill Award, YALSA Teen΄s Top Ten, κ.ά. Το βιβλίο της "Αιώνια δική σου" βρέθηκε στην πρώτη θέση της λίστας ευπώλητων βιβλίων της New York Times και άλλων εφημερίδων, ενώ πρόκειται να γυριστεί σε τηλεοπτική σειρά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
411
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.431 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση