Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Πρόσβαση σε δεδομένα - Κατανεμημένες εφαρμογές
(Πληροφορική και εκπαίδευση)

No Cover
Στο παρόν βιβλίο αναπτύσσονται οι μεθοδολογίες χειρισμού δεδομένων, η πρόσβαση στα δεδομένα από windows φόρμες (windows applications), η πρόσβαση στα δεδομένα από web φόρμες (web applications), οι κατανεμημένες εφαρμογές και η n-Tier αρχιτεκτονική και τέλος ο τρόπος της διανομής και εγκατάστασης της παραγόμενης εφαρμογής.
Έχοντας μια πολύχρονη εμπειρία σε Εμπορικές Εφαρμογές που ξεκινάει από την εποχή της Cobol και
του Clipper, αλλά και με μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία στις Βάσεις Δεδομένων και στον
Προγραμματισμό σε όλες της βαθμίδες της Εκπαίδευσης, φιλοδοξούμε να παραδώσουμε σε όλους
τους ενδιαφερόμενους, επαγγελματίες της πληροφορικής, φοιτητές ΑΕΙ / ΤΕΙ αλλά και σπουδαστές ΙΕΚ και μαθητές Επαγγελματικών Λυκείων στις ειδικότητες της Πληροφορικής, ένα ολοκληρωμένο και πολύτιμο βοήθημα στον τομέα της ανάπτυξης εφαρμογών με Βάσεις Δεδομένων.

25χ17 εκ., 465 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 005.74 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Βάσεις δεδομένων)
ISBN: 978-960-296-183-4
ISBN (10ψήφιο): 960-296-183-Χ
Βάρος: 1.009 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2011
Γράψε τη δική σου κριτική
25.24
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

22.46
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Κουτσούκος, Αναστάσιος Π.
Ο Αναστάσιος Κουτσούκος σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύτηκε στις επιστήμες αγωγής στο Πανεπιστήμιο Paris V - Sorbonne. Είναι διδάκτορας επιστημών αγωγής. Διδάσκει στην ΑΣΠΑΙΤΕ, σε μεταπτυχιακό τμήμα της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και στα Πανεπιστήμια Θεσσαλονίκης, Πατρών και Πελοποννήσου (Καλαμάτας). Στις έρευνές του ασχολείται με την παιδαγωγική και γνωστική ψυχολογία και εξετάζει τη διδακτική των μαθημάτων με ψυχολογική προσέγγιση και νέες τεχνολογίες.

Φράγγος, Κωνσταντίνος Τ.
Ο Κωνσταντίνος Τ. Φράγγος σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών μαθηματικά και πληροφορική, ειδικεύθηκε στον ηλεκτρονικό αυτοματισμό και στη θεωρητική πληροφορική. Είναι διδάκτορας πληροφορικής (Στατιστικοί έλεγχοι στην επεξεργασία φυσικής γλώσσας μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Αθήνα, 2005, με εποπτεύοντες καθηγητές τους Ιωάννη Μαΐστρο και Ευστάθιο Ζάχο). Διδάσκει στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και στο ΤΕΙ Αθηνών. Έχει διδάξει στην ΑΣΠΑΙΤΕ Αθηνών και στο ΤΕΙ Χαλκίδας. Ερευνητικά ενδιαφέροντα: επεξεργασία φυσικής γλώσσας, τεχνητή νοημοσύνη και ανάπττυξη εφαρμογών λογισμικού.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.