Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ενδοσκοπική χειρουργική των παραρρινίων κόλπων
Συγγραφείς:   Daniel Simmen, Nick Jones,


Ενδοσκοπική χειρουργική των παραρρινίων κόλπων
Σ΄ αυτό το εύχρηστο και όμορφα εικονογραφημένο βιβλίο, δυο έμπειροι χειρουργοί απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με την ενδοσκοπική χειρουργική των παραρρινίων κόλπων και των εκτεταμένων ενδείξεών της:

Ποιοι είναι οι κατάλληλοι ασθενείς για να υποβληθούν σε κάθε επέμβαση; Πότε πρέπει να γίνει χειρουργική ή συντηρητική θεραπεία; Γιατί η χειρουργική θεραπεία θα πρέπει να γίνεται σε συγκεκριμμένες καταστάσεις; Πώς εκτελούνται οι χειρουργικές επεμβάσεις;

Οι συγγραφείς παρουσιάζουν μία λογική, βήμα προς βήμα, προσέγγιση στις επεμβάσεις της ενδοσκοπικής χειρουργικής, κινούμενοι από τις βασικές τεχνικές προς τις προχωρημένες, όπως είναι η δακρυοασκορρινοστομία, η διαχείριση της σφηνουπερωίου αρτηρίας και της αποσυμπίεσης του οπτικού νεύρου. Επιπλέον κεφάλαια είναι αφιερωμένα στη χειρουργική της βάσης του κρανίου και τις μελλοντικές προόδους στη θεραπεία.

Εκτός από ολοκληρωμένα κείμενα, εικόνες, διαγράμματα και νίάεσδ χειρουργικών επεμβάσεων, το εγχειρίδιο της ενδοσκοπικής χειρουργικής των παραρρινίων κόλπων περιέχει επίσης:
- Οδηγίες για την επιλογή των ασθενών για χειρουργική θεραπεία και για τη βελτίωση της διάγνωσης και της φαρμακευτικής θεραπείας.
- Λεπτομερή συζήτηση για την πληροφόρηση των ασθενών και την εξασφάλιση της συναίνεσης.
- Ένα περιεκτικό κατάλογο προεγχειρητικών ενεργειών για μία πειθαρχημένη και στοχευμένη προσέγγιση.
- Χρήσιμες πληροφορίες για τα εγχειρητικά βοηθήματα, την αναισθησία, την οργάνωση του χειρουργείου και τα "μυστικά" της τεχνικής.

Αυτό το εγχειρίδιο παρέχει εξαιρετικά σημαντικές πρακτικές συμβουλές, που είναι το απόσταγμα εργασίας πολλών χρόνων στα χειρουργεία. Όλοι οι επαγελματίες υγείας, που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για το πλήρες φάσμα των επεμβάσεων των παραρρινίων κόλπων και της βάσης του κρανίου θα καλωσορίσουν και θ΄ αγκαλιάσουν το βιβλίο αυτό.

Σε αυτό το βιβλίο απονεμήθηκε το 2006, από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, το βραβείο George Davey Howells Memorial Prize in Otolaryngology καθώς αξιολογήθηκε ως η πιο διακεκριμένη έκδοση που συνέβαλε στην προώθηση της Ωτορινολαρυγγολογίας τα προηγούμενα πέντε χρόνια.

29χ22 εκ., 316 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 617.8 (Ωτορινολαρυγγολογία)
Άλλα πρόσωπα: Δημήτριος Μ. Λεφαντζής (Μεταφραστής) , Δημήτριος Μ. Λεφαντζής (Επιμελητής) , Κωνσταντίνος Γ. Χρηστίδης (Μεταφραστής) , Κωνσταντίνος Γ. Χρηστίδης (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-6802-15-7
ISBN (10ψήφιο): 960-6802-15-9
Βάρος: 1.362 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
186.38
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

165.88
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

O Nick Jones, M.D., F.R.C.S. είναι καθηγητής στο Department of Otorhinoloaryngology, Head and Neck Surgery, Queens Medical Centre, University Hospital, Nottingham, United Kingdom.

Ο Daniel Simmen. M.D. είναι λέκτωρ ρινολογίας στο ΕΝΤ Center, The Hirslanden Clinic, Zurich Switzerland.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.