Το κοινό της Σιών
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το κοινό της Σιών

Στα άδυτα του ευρωπαϊκού αποκρυφισμού: Οι φύλακες του ιερού μυστικού

Lynn Picknett

Clive Prince

Υπήρξε στ` αλήθεια το Κοινό της Σιών, η μυστική οργάνωση που φέρεται να κινούσε τα νήματα της σύγχρονης ευρωπαϊκής ιστορίας, ή μήπως πρόκειται για μια καλοστημένη φάρσα που επινοήθηκε με ένα συγκεκριμένο σκοπό; Ήταν όντως μεγάλοι μάγιστροι ο Λεονάρντο ντα Βίντσι, ο Βικτόρ Ουγκό, ο Ζαν Κοκτό και ο Κλοντ Ντεμπισί; Πώς συνδέονται η δυναστεία των Μεροβίγγειων και ο οίκος των Αψβούργων με το Τάγμα του Ναού, τους Μαρτινιστές και τους Ροδόσταυρους; Ποια ήταν η "Αρκαδία" του Νικολό Πουσέν; Και τι ρόλο έπαιξαν ο Σαρλ ντε Γκολ και ο Φρανσουά Μιτεράν σε όλα αυτά;
Με αφορμή τον "Κώδικα Ντα Βίντσι" του Dan Brown, οι Lynn Picknett και Clive Prince, ερευνητές θρησκευτικών μυστηρίων και υπερφυσικών φαινομένων, επιχειρούν να ανασυνθέσουν την ιστορία του αποκρυφισμού στη Γηραιά Ήπειρο, από τις απαρχές του έως τις μέρες μας, ρίχνοντας φως σε ένα πλήθος ερωτημάτων που επί αιώνες έμεναν αναπάντητα.

Ιωάννα Λεμπέση - Μουζακίτη (Μεταφραστής)


Lynn Picknett

Lynn Picknett (Συγγραφέας)

Η Λιν Πίκνετ είναι δημοσιογράφος ερευνήτρια, λέκτορας και συγγραφέας βιβλίων που πραγματεύονται ιστορικά και θρησκευτικά μυστήρια. Είναι επίσης παραγωγός του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης. Έχει συγγράψει με τον Κλάιβ Πρινς τα έργα: "Turin shroud: In whose image?", "The stargate conspiracy", "The templar revelation". Είναι επίσης συγγραφέας του έργου: "The mammoth book of UFO΄s". Πρόσφατα έγραψε το βιβλίο "War of the Windsors" που αποτελεί τη βάση του προγράμματος BBC Everyman. Ζει και εργάζεται στο Λονδίνο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Clive Prince (Συγγραφέας)

Ο Kλάιβ Πρινς και η Λιν Πίκνετ είναι συγγραφείς, ερευνητές και ομιλητές με θέμα το υπερφυσικό, το απόκρυφο, καθώς και τα ιστορικά και θρησκευτικά μυστήρια. Από το 1989 συνεργάστηκαν στην έρευνα που είχε ως αποτέλεσμα το βιβλίο "Turin Shroud: In Whose Image?" ("Ιερά Σινδόνη: Κατ΄ Eικόναν Ποίου;"), που αποκάλυψε τη μυστική ιδιότητα του Λεονάρντο ντα Bίντσι ως μέλους μιας εκτεταμένης αιρετικής αδελφότητας, καθώς και τη σχέση του με την πιο ξακουστή απάτη του κόσμου. Οι συγγραφείς ζουν στο Λονδίνο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1 από 2
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
302
Διαστάσεις:
24x16
Βάρος:
0.494 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση