Ένας λύκος ποιητής
zoom in
8.90€ -10% 8.01€

Οι λύκοι είναι αρπακτικά του δάσους που ζουν κυνηγώντας άλλα ζώα. Όλοι; Όχι όλοι. Υπάρχει ένας νεαρός λυκάκος ο Λούπο, που θέλει να γίνει κάτι άλλο, πολύ διαφορετικό. Θέλει να γίνει ποιητής. Του αρέσει να σκαρώνει στιχάκια και να τα απαγγέλλει στους συντρόφους του. Εκείνοι όμως είναι συνηθισμένοι λύκοι και δεν εκτιμούν το ταλέντο του. Γι` αυτό ο Λούπο αναγκάζεται να ξενιτευτεί, αναζητώντας κάποιους να τον νιώσουν και να τον θαυμάσουν. Μακριά από την οικογένειά του συναντά διάφορα πρόσωπα. Θα μπορέσει άραγε να ταιριάξει μαζί τους ή θα μείνει πιστός σ` αυτό που τον έκανε η φύση; Έναν άγριο δηλαδή κυνηγό του δάσους;


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Φωτεινή Τίκκου

Φωτεινή Τίκκου (Εικονογράφος)

Η Φωτεινή Τίκκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών το 2009. Ήρθε σε επαφή με την εικονογράφηση και τα κόμικς κατά την παραμονή της στην Ισπανία φοιτώντας στη Σχολή Καλών Τεχνών της Σεβίλλης. Έχει επίσης παρακολουθήσει σεμινάρια σκίτσου και εικονογράφησης τόσο στην Ισπανία όσο και στην Ελλάδα. Το 2014 ολοκλήρωσε ένα μεταπτυχιακό στο Visual Arts στις Βρυξέλλες. Η ενασχόλησή της με την εικονογράφηση παιδικών βιβλίων ξεκίνησε το 2009. Από τότε έχει συνεργαστεί με διαφορετικούς εκδοτικούς οίκους όπως Ελληνικά Γράμματα, Πατάκης, Ψυχογιός, Διάπλαση, Modern Times, Μεταίχμιο, Κόκκινη κλωστή δεμένη. Τον τελευταίο καιρό ζει και εργάζεται στην Κοπεγχάγη.


Χαρά Κατσαρή

Χαρά Κατσαρή (Συγγραφέας)

Η Χαρά Κατσαρή είναι εκπαιδευτικός. Έχει γράψει βιβλία για παιδιά και νέους, καθώς και εκπαιδευτικά βοηθήματα προσχολικής ηλικίας. Παράλληλα, ασχολείται με τον σχεδιασμό εκπαιδευτικών δράσεων, συμμετέχει σε σεμινάρια δημιουργικής γραφής για παιδιά και εφαρμόζει το πρόγραμμα Τεχνικών Μυθοπλασίας σε σχολικές ή άλλες δημιουργικές ομάδες.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
36
Διαστάσεις:
23x23
Βάρος:
0.26 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση