Η επιστροφή του εξόριστου
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η επιστροφή του εξόριστου

Raymond E. Feist

22.89€ -10% 20.60€

Κάποτε απόλυτος άρχοντας του έθνους του ο Κάσπαρ, πρώην Δούκας του Ολάσκο, βρίσκεται τώρα εξόριστος και εγκαταλειμμένος στην ερημιά, σε μια ήπειρο στην άλλη άκρη του κόσμου. Χωρίς τίποτε άλλο πέρα απ` την ευστροφία και την αποφασιστικότητά του, πρέπει να παλέψει για την επιβίωση. Οπλισμένος με πονηριά και σιδερένια θέληση αρχίζει την οδύσσειά του με έναν μόνο στόχο: να επιστρέψει στο σπίτι του και να εκδικηθεί τον άντρα που ευθύνεται για την κατάντια του, τον Τάλγουιν Χώκινς. Όμως η μοίρα έχει άλλο σχέδιο γι` αυτόν και, ενώ παλεύει με τις αντιξοότητες, έρχεται αντιμέτωπος με κινδύνους που δεν είχε ποτέ φανταστεί. Πολλά πράγματα διακυβεύονται, και ο ίδιος δεν είναι παρά ένας μονάχα παίκτης σ` ένα παιχνίδι όπου ανακατεύονται πολλοί: από τη μια το Κονκλάβιο των Σκιών, και απ` την άλλη οι πράκτορες της Ζοφερής Αυτοκρατορίας που απειλεί όχι μόνο την πατρίδα του Κάσπαρ αλλά και ολόκληρο τον κόσμο της Μιδκημίας.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Χριστόδουλος Λιθαρής

Χριστόδουλος Λιθαρής (Μεταφραστής)

Ο Χριστόδουλος Λιθαρής γεννήθηκε το 1966. Υπήρξε υπεύθυνος του περιοδικού Ε.Φ. Απαγορευμένος Πλανήτης (στη β΄ περίοδό του) και τώρα είναι αρχισυντάκτης των Φανταστικών Χρονικών της ΑΛΕΦ. Έχει μεταφράσει Φίλιπ Κ. Ντικ, Ούρσουλα Κ. Λε Γκεν, Ρόμπερτ Τζόρνταν, Γκρεγκ Ήγκαν.


Raymond E. Feist

Raymond E. Feist (Συγγραφέας)

Ο Ρέιμοντ Ε. Φάιστ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νοτια Καλιφόρνια. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Σαν Ντιέγκο, απ΄ όπου αποφοίτησε με ειδίκευση στις Επικοινωνιακές Τέχνες. Έχει γράψει το πολυδιαβασμένο και αγαπημένο από τους κριτικούς "Riftwar Saga" (Magician, Silverthorn και "A Darkness at Sethanon"), τα "Prince of the Blood", "Faerie Tale", "The King΄s Buccaneer", το "Serpentwar Saga"(4 βιβλία), το "Riftwar Legacy" (3 βιβλία) και το "Honoured Enemy" (πρώτος τόμος από τη νέα σειρά Legends of the Riftwar). Επίσης, μαζί με την Τζάνυ Γουέρτς έχουν συγγράψει τα "Daughter of the Empire", "Servant of the Empire" και "Mistress of the Empire". O Φάιστ ζει με τη σύζυγό του, μυθιστοριογράφο Κάθλιν Στάρμπακ και την κόρη του Τζέσικα Μισέλ στο Ράντσο της Σάντα Φε, στην Καλιφόρνια.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
306
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.645 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση