Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Η ιατρική πριν και μετά το DNA
(Με τον πολιτισμό και τον άνθρωπο)

Η ιατρική πριν και μετά το DNA
Η Ιατρική σήμερα έχει πάψει να είναι η επιστήμη της κλινικής ή της απλής εργαστηριακής διάγνωσης και της συμβατικής θεραπευτικής.
Με την αδιατάρακτη συμπόρευσή της με τη Βιολογία και τη Φυσικοχημεία στους περασμένους (19ο -20ο) αιώνες και τη σύγχρονη Βιογενετική που με τις εκπληκτικές προόδους της τεχνολογίας και τηλεβιολογίας έχουν κατακτήσει περιοχές της γνώσης εντελώς απλησίαστες μέχρι λίγα χρόνια πριν... Την καλυτέρευση της ζωής του ανθρώπου και της νέας ίσως κοινωνίας που θα «κατασκευαστεί», αν συμβεί οι καινοτομίες αυτές να υλοποιηθούν, ποιος, όμως, θα την ελέγξει;
Η λογική και ο φιλοσοφικός στοχασμός, μέσα από μια παγκόσμια ενημέρωση, είναι τα μόνα καταφύγια που με ασφάλεια μπορεί ίσως να εμπιστευτεί η Ιατρική για τη χαλιναγώγηση του καινούργιου, στον τρέχοντα και ασυγκράτητα φιλόδοξο 21ο αιώνα.

430 σελίδες
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 610 (Ιατρική)
ISBN: 978-960-99328-2-0
ISBN (10ψήφιο): 960-99328-2-7
Βάρος: 0.55 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
15.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

13.20
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Μάρτης, Χρήστος Σ.
Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, στην Γναθοπροσωπική Χειρουργική και στη συνέχεια καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας από το 1984 έως το 1996. Ο καθηγητής Μάρτης έχει συγγράψει και εκδόσει, πρόσφατα, δύο ακόμη βιβλία γενικού ενδιαφέροντος: "Η Αλήθεια για το Μεγάλο Ψέμα" (ιστορικό-πολιτικό) από τις εκδόσεις Εντός, 2000, το "Η Ιατρική από τον Ιπποκράτη ως το DNA" (ιστορικό-φιλοσοφικό) από τις εκδόσεις Λιβάνη, 2000 και το "Η επανάσταση του αντίχειρα" από τις εκδόσεις Εντός, 2003.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.