Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Προβλήματα οδοντιατρικής χειρουργικής
(Διάγνωση και θεραπεία)

Προβλήματα οδοντιατρικής χειρουργικής
Απευθύνεται κυρίως στο γενικό οδοντίατρο, καθώς δίνει λύσεις αναφορικά με τη διάγνωση και αντιμετώπιση προβλημάτων που προκύπτουν στην καθημερινή κλινική πράξη. Οι συγγραφείς καταθέτουν με ιδιαίτερα κατανοητό τρόπο την κλινική τους γνώση και εμπειρία πάνω σε καθημερινά θέματα χειρουργικής του στόματος. Με σαφήνεια και εύληπτο τρόπο αναλύονται κρίσιμα ζητήματα, όπως: προεγχειρητικός έλεγχος και διαχείριση ασθενούς σε επείγουσες περιπτώσεις, προβλήματα κατά την τέλεση της τοπικής αναισθησίας, η βιοψία στο γναθοστοματικό χώρο, χειρουργική (διαφατνιακή) εξαγωγή δοντιών, ο έγκλειστος κάτω σωφρονιστήρας, ακρορριζεκτομή, μασητηριακή μυαλγία και πολλά άλλα. Τα σχεδιαγράμματα που υπάρχουν στο βιβλίο, οι φωτογραφίες και οι ακτινογραφίες από χαρακτηριστικά κλινικά περιστατικά συμβάλλουν στην καλύτερη και πληρέστερη κατανόηση των προβλημάτων που αφορούν στην οδοντιατρική χειρουργική.

315 σελίδες
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 617.6 (Οδοντιατρική )
ISBN: 978-960-89805-8-7
ISBN (10ψήφιο): 960-89805-8-5
Βάρος: 0.55 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2009
Γράψε τη δική σου κριτική
80.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

70.40
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Μάρτης, Χρήστος Σ.
Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, στην Γναθοπροσωπική Χειρουργική και στη συνέχεια καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας από το 1984 έως το 1996. Ο καθηγητής Μάρτης έχει συγγράψει και εκδόσει, πρόσφατα, δύο ακόμη βιβλία γενικού ενδιαφέροντος: "Η Αλήθεια για το Μεγάλο Ψέμα" (ιστορικό-πολιτικό) από τις εκδόσεις Εντός, 2000, το "Η Ιατρική από τον Ιπποκράτη ως το DNA" (ιστορικό-φιλοσοφικό) από τις εκδόσεις Λιβάνη, 2000 και το "Η επανάσταση του αντίχειρα" από τις εκδόσεις Εντός, 2003.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.