Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Βασική λαπαροσκοπική χειρουργική στην ουρολογία
(Πλήρης κλινικός οδηγός)

Βασική λαπαροσκοπική χειρουργική στην ουρολογία
Η Λαπαροσκοπικη Χειρουργική βρίσκει όλο και περισσότερη εφαρμογή τα τελευταία χρόνια, στην Ουρολογία. Η "Λαπαροσκοπικη Ουρολογία: Πλήρης Κλινικός Οδηγός" προσφέρει στον αναγνώστη τις βασικές αρχές της λαπαροσκοπικής χειρουργικής. Στα επιμέρους κεφάλαια παρουσιάζεται με λεπτομέρειες ο τρόπος με τον οποίο πρέπει ο ουρολόγος να ξεκινήσει τη λαπαροσκόπηση, τα εργαλεία τα οποία θα χρησιμοποιήσει και τέλος βήμα προς βήμα η τεχνική των περισσοτέρων λαπαροσκοπικών ουρολογικών επεμβάσεων. Τα κεφάλαια του παρόντος πονήματος έχουν οργανωθεί με τρόπο που ο αναγνώστης να αναγνωρίζει εύκολα σημεία-κλειδιά κάθε επέμβασης, πιθανά σφάλματα κατά την εξέλιξη αυτής και τρόπους αποφυγής και διόρθωσης τους, ενώ τέλος προσφέρει μηνύματα για το "σπίτι" που αντικατοπτρίζουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιτυχία της επέμβασης. Επιπρόσθετα, η δομή του συγγράμματος θα βοηθήσει και τους εξειδικευμένους νοσηλευτές οι οποίοι θα πλαισιώσουν τη λαπαροσκοπική ομάδα.

Η "Λαπαροσκοπικη Ουρολογία: Πλήρης Κλινικός οδηγός" αποτελεί έναν πρακτικό οδηγό για την αποτελεσματική εφαρμογή της λαπαροσκόπησης, του κυριότερου εκπροσώπου της ελάχιστα παρεμβατικής χειρουργικής στην Ουρολογία.

29χ22 εκ., 326 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 617 (Χειρουργική), 616.6 (Ουρολογία )
Άλλα πρόσωπα: Milan Kundera , Stephen Y. Nakada (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-6802-04-1
ISBN (10ψήφιο): 960-6802-04-3
Βάρος: 1.36 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
127.80
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

113.74
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.