Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Κατανεμημένα συστήματα με Java
(Συστήματα υπολογιστών)

Offer
Αυτός ο ολοκληρωμένος οδηγός είναι ιδανικός για φοιτητές, σπουδαστές ή και οποιονδήποτε επιθυμεί να ασχοληθεί σοβαρά με τα κατανεμημένα συστήματα.

Για να είναι το βιβλίο απολύτως εύχρηστο και κατανοητό χρησιμοποιούνται παραδείγματα πραγματικών συστημάτων, τα οποία εφαρμόζουν τις θεωρητικές ιδέες που παρουσιάζονται στη διδακτέα ύλη.

Σε αυτήν την τρίτη έκδοση του βιβλίου δίνεται αυξημένη έμφαση στο μοντέλο ομοτίμων, το οποίο έχει γνωρίσει ραγδαία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια.

Περιεχόμενα του βιβλίου:
- Διάταξη συμβάντων και καθολικές καταστάσεις
- Καθολικά κατηγορήματα
- Αμοιβαίος αποκλεισμός
- Εκλογή αρχηγού
- Ανοχή βλαβών
- Ατομικές συναλλαγές
- Μηχανισμοί επικοινωνίας
- Ταυτοχρονισμός και νήματα
- Θέματα ασφάλειας
- Κατανομή φόρτου
- Κατανεμημένα συστήματα ονομασίας
- Κατανεμημένοι πίνακες κατακερματισμού
- Κατανεμημένα συστήματα αποθήκευσης
- Κατανεμημένος καταμερισμός αρχείων
- Κατανεμημένα συστήματα αντικειμένων
- Μηνυματοστρεφές ενδιάμεσο λογισμικό
- Υπηρεσίες Ιστού

24χ17 εκ., 576 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός τόμου: 3
Ταξινόμιση DDC: 005.4 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Λειτουργικά συστήματα)
ISBN: 978-960-461-463-9
ISBN (10ψήφιο): 960-461-463-0
Βάρος: 1.345 κιλά
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος Κυκλοφορίας: 2012
Γράψε τη δική σου κριτική
63.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

47.25
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Γιάννης Κάβουρας είναι καθηγητής στο Τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε Φυσικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και κατέχει τους μεταπτυχιακούς τίτλους Diploma in Computing Science (University of Glasgow), Master of Science (University of London) και Ph.D. (University of Glasgow) στην Επιστήμη Υπολογιστών. Έχει εργασθεί ως Lecturer στο Glasgow College of Technology (τώρα Caledonian University), στο Heriot-Watt University και στο University of Glasgow, καθώς και ως Επιστήμων Ερευνητής στο Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. "Δημόκριτος". Διετέλεσε Επίτιμος (Άμισθος) Πρόξενος της Ελλάδος στη Γλασκώβη και στην περιοχή Strathclyde Σκωτίας, Προϊστάμενος του Κέντρου Υπολογιστών του ΟΠΑ κ.ά.

Ο Γιάννης Μήλης είναι αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι διπλωματούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κατέχει διδακτορικό δίπλωμα στην πληροφορική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ήταν ερευνητής στο Laboratoire de Recherche en Informatique, Universite de Paris Sud XI (Orsay), στο Institut National de Recherche en Informatique et en Automatique, INRIA-Sophia Antipolis και στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στο σχεδιασμό και την ανάλυση αλγόριθμων, κυρίως για προβλήματα διαχείρισης πόρων σε συστήματα και δίκτυα υπολογιστών.

Ο Γιώργος Ξυλωμένος είναι λέκτορας στο Τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι διπλωματούχος Εφαρμοσμένης πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος M.S. και Ph.D.στη Επιστήμη Υπολογιστών του University of California, San Diego. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στο σχεδιασμό και την ανάλυση πρωτοκόλλων μετάδοσης πολυμεσικών δεδομένων σε ετερογενή ασύρματα δίκτυα.

Η Κατερίνα Ρουκουνάκη είναι αριστούχος πτυχιούχος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται στον προγραμματισμό συστημάτων και εφαρμογών.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.