Η μελωδία της εκδίκησης
zoom in
15.90€ -10% 14.31€

«Mόλις που πρόλαβε και είδε την πλάτη της. Oπωσδήποτε ήταν μεγαλύτερή του και με καλλίγραμμο σώμα. Δεν πρόλαβε να διακρίνει τίποτε άλλο από αυτήν τη γυναίκα που του έστελνε ένα φάκελο και αμέσως έφευγε σαν κυνηγημένη...». H αινιγματική γυναίκα εισβάλει στη ζωή του Iάκωβου εντελώς ξαφνικά αλλάζοντάς την ολοκληρωτικά! H θολή εικόνα που είχε για τη μοιραία εκείνη νύχτα του θανατηφόρου «ατυχήματος» των γονιών του ξεκαθαρίζει και τα ερωτηματικά που τον βασανίζουν για δέκα ολόκληρα χρόνια βρίσκουν απάντηση.

Tο παρελθόν αναβιώνει και η οργή και το μίσος του νεαρού τραγουδιστή φουντώνουν, καθώς ο δολοφόνος των γονιών του παίρνει σάρκα και οστά στο πρόσωπο του Xικμέτ Eρντέν. O Iάκωβος είναι αποφασισμένος να ζήσει μια διπλή ζωή: είναι ο ανερχόμενος τραγουδιστής Tζακ Mπάλτας και παράλληλα ενεργό μέλος μιας μυστικής οργάνωσης που διψά για εκδίκηση. Θα κατορθώσει τελικά να την πραγματοποιήσει ξεπερνώντας τις συναισθηματικές συγκρούσεις και τα διλήμματα που τον βασανίζουν;

Μηνάς Ιωακειμόπουλος

Μηνάς Ιωακειμόπουλος (Συγγραφέας)

Ο Μηνάς Ιωακειμόπουλος γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη στις 17 Μαρτίου του 1948. Φοίτησε στο Γυμνάσιο της Μεγάλης του Γένους Σχολής, αποφοίτησε από το Ζωγράφειο στην Κωνσταντινούπολη, και συνέχισε τις σπουδές του στη Θεολογική Σχολή Χάλκης. Από το 1967 μέχρι τον Αύγουστο του 2005 ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη μουσική, ενώ από το 1975 μέχρι και σήμερα εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε ασφαλιστική εταιρία. Με τη σύζυγό του, Ολυμπία, απέκτησαν δύο κόρες.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
276
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.42 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση