James Hetfield
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

James Hetfield

Ο λύκος στο κατώφλι των Metallica

Mark Eqlinton

Η πρώτη και μοναδική βιογραφία του Hetfield, frontman του μεγαλύτερου rock συγκροτήματος της σύγχρονης εποχής.

Η θέση των Metallica στον θρόνο του ροκ έχει εδώ και καιρό επιβεβαιωθεί. Ένα μεγάλο μέρος της καταιγιστικής μετατροπής τους από πρωτοπόρους του thrash metal σε παγκόσμιους αστέρες ανήκει στον τραγουδιστή τους, κιθαρίστα και συν-θέτη James Hetfield, του οποίου η παρουσία, που η σημασία της αναγνωρίστηκε απ΄ όλους, τους καθοδήγησε σε κάθε δραματικό βήμα.

Ο Mark Eglinton συνδύασε μια σειρά από αποκλειστικές και προσωπικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών της ζωής του Hetfield σχεδιάζοντας με αυτόν τον τρόπο την τελική βιογραφία του frontman των Metallica.

Ανθίππη Φιαμού

Ανθίππη Φιαμού (Μεταφραστής)

Γεννήθηκε στη Χίο το 1966, αλλά περηφανεύεται για την καταγωγή της από τη Μικρά Ασία. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθήνας και εργάστηκε για τρία χρόνια στη Νομαρχιακή Επιτροπή Λαϊκής Επιμόρφωσης Χίου, ενώ από το 1994 εργάζεται ως δασκάλα σε δημοτικά σχολεία. Πέρασε από αρκετές ενδιαφέρουσες περιοχές της Ελλάδας (Οινούσες, Φούρνοι Ικαρίας, Σαλαμίνα) και τώρα διαμένει στη Χίο. Είναι μέλος του Μικρασιατικού Συλλόγου-Βιβλιοθήκης Ο Φάρος και δημοσιεύει διηγήματα στην εφημερίδα του συλλόγου και σε άλλες τοπικές εφημερίδες της Χίου. Επίσης, είναι μέλος της Αθηναϊκής Λέσχης Επιστημονικής Φαντασίας (ΑΛΕΦ). Έχει δημοσιεύσει διήγημα στην Ανθολογία των εκδόσεων Ωρόρα, στο περιοδικό Απαγορευμένος Πλανήτης και στο περιοδικό του Συλλόγου Δασκάλων του Πειραιά. Έχουν εκδοθεί τα βιβλία της "Λαμπρά φεγγάρια στον ποταμό της λησμονιάς", το οποίο έχει τιμηθεί με το βραβείο Ικαρομένιππος για τον καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο συγγραφέα στο χώρο της επιστημονικής φαντασίας, καθώς και το "Κάτω από τον ήλιο της Γκροντάρ".

Έλενα Μαστροβασίλη (Μεταφραστής)


Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
225
Διαστάσεις:
23χ15
Βάρος:
0.424 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση