Η προφητεία των Μάγια 2012
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η προφητεία των Μάγια 2012

David Douglas

26.50€ -28% 19.08€

Πότε θα τελειώσει ο κόσμος; Σύμφωνα με τους αρχαίους Μάγια, στις 22 Δεκεμβρίου 2012. Θα πρόκειται όμως για αποκάλυψη ή για μια νέα αρχή; Για καταστροφή ή για αναγέννηση; Η ακρίβεια του Ημερολογίου Μακρού Συστήματος Αρίθμησης των Μάγια έχει αναγνωριστεί εδώ και δεκαετίες, αλλά με την έλευση του έτους 2012, η σημασία που απέδωσαν οι Μάγια σ` αυτή τη χρονολογία γίνεται ακόμη μεγαλύτερη. Τι σημαίνει αλήθεια για μας το έτος 2012; Υπάρχει άραγε, κρυμμένο στο ημερολόγιο των Μάγια, κάποιο ιερό μήνυμα για τη μεταμόρφωση του κόσμου που συνδέεται με αυτή τη χρονολογία; Πώς μπορούμε να το ανιχνεύσουμε, να το αποκωδικοποιήσουμε και να το καταλάβουμε; Αυτή η ερεθιστική μελέτη εξερευνά όλες τις πτυχές της προφητείας των Μάγια και τη σημασία της για τον 21ο αιώνα. Ένα βιβλίο που έρχεται στην ώρα του - ή που η ώρα έχει επιτέλους σημάνει.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Σπύρος Α. Βρετός

Σπύρος Α. Βρετός (Μεταφραστής)

Ο Σπύρος Α. Βρετός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959. Ήταν δημοσιογράφος και μεταφραστής. Σπούδασε γαλλική φιλολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και δημοσιογραφία στην Αθήνα και στο Παρίσι. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε οικονομικά περιοδικά ("Οικονομικός Ταχυδρόμος", "Κεφάλαιο", "Επιλογή", "Οικονομική Επιθεώρηση") και ως αρχισυντάκτης σε ηλεκτρονικά μέσα ("Kapa-Tel", www.i-note.gr, www.economia.gr). Συνεργάστηκε ως σύμβουλος με το Πρόγραμμα Περιβάλλοντος του ΟΗΕ και με την Τράπεζα της Ελλάδος. Είχε συνεργαστεί με τα περιοδικά "Οικονομικός Ταχυδρόμος", "Κεφάλαιο", "Επιλογή" και "Οικονομική Επιθεώρηση", εργάστηκε ως αρχισυντάκτης στην ιστοσελίδα σχολιασμού "www.i-note.gr". Ήταν μέλος της συντακτικής ομάδας της επιθεώρησης "Σαμιζντάτ". Μελέτες του έχουν δημοσιευθεί στα πρακτικά του διεθνούς συνεδρίου "Biotechnological and Medical Themes in SF" (Θεσσαλονίκη: University Studio Press, 2002), στον συλλογικό τόμο "Jahrbuch zur SF 2004" (Βερολίνο: Shayol Verlag, 2005) και στην επιθεώρηση "The New York Review of SF" (Νέα Υόρκη: Dragon Press, Σεπτέμβριος 2008, τεύχος 241). Κείμενά του έχουν επίσης δημοσιευθεί στα περιοδικά "Διαβάζω", "9 [Εννέα]", "NPQ"-Ελληνική Έκδοση και στα fanzines "Big Bang", "Brazil", "Οι Δραματουργοί των Γιαν", "Πολιορκία", "Φανταστικά Χρονικά", και έχουν φιλοξενηθεί στους ιστότοπους www.alef.gr, www.altfactor.ath.cx και www.lexima.gr. Έφυγε από τη ζωή στις 4 Σεπτεμβρίου 2015, λίγους μήνες αφότου έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο.

David Douglas (Συγγραφέας)

Ο David Douglas ερευνά θέματα σχετικά με τα αρχαία μυστήρια, το περιβάλλον και την πνευματικότητα. Ταξιδεύει συχνά σε αρχαιολογικούς χώρους όπως η Παλένκε και το Τικάλ. Άλλα έργα του είναι "The Atlas of Sacred and Spiritual Sites" και "The Atlas of Lost Cults and Mystery Religions".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
160
Διαστάσεις:
24x19
Βάρος:
0.388 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση