Τάξη + αταξία
zoom in
14.93€ -21% 11.79€

Οι νέοι μιλούν για όλα και ήρθε η ώρα να τους ακούσουμε.

Μιλούν για την εκπαίδευση, το σχολείο, τα πανεπιστήμια, τους πολιτικούς, την πολιτική, την κοινωνία, την Εκκλησία, τη θρησκεία, την οικογένεια, τους γονείς, τους ενήλικες, τον κόσμο, τα όνειρα τους, τις αγωνίες, τα άγχη τους, το παρελθόν, το παρόν, το μέλλον...

Πώς σκέφτονται; Πώς αναζητούν; Πώς διεκδικούν;
Πώς απαιτούν; Πώς κατηγορούν; Πώς ζουν;
Πώς διασκεδάζουν;
Ποιοι είναι;

Οι νέοι φωνάζουν. Μία έρευνα για τις απόψειςκαι τις στάσεις των νέων μας.

Αταξία στην τάξη;
Ακούν, απαντούν, κρίνουν, προβληματίζονται, προτείνουν είκοσι συγγραφείς όλου του πνευματικού και κοινωνικού φάσματος. Άνθρωποι των γραμμάτων, της επιστήμης, της θρησκείας, της αγοράς, της εκπαίδευσης, των τεχνών, της δημοσιογραφίας. Πολλαπλές ιδιότητες με πολυποίκιλες και πρισματικές προσεγγίσεις. Οι νέοι φωνάζουν. Εμείς ακούμε.

Ένα βιβλίο που πρέπει να διαβάσουμε, πρώτα, όλοι οι νέοι σκεπτόμενοι άνθρωποι και, οπωσδήποτε, όλοι οι ενήλικες, γονείς και μη, κάτοικοι αυτού του τόπου. Ακούμε και απαντούμε.

Περιέχονται τα κείμενα:

Πρόλογος
- Μάριος Κουκουνάρας - Λιάγκης, "Μικρή εισαγωγή στην τάξη της αταξίας"
- Εύη Βουτσινά, "Τα παιδία τρώγει"
- Σταύρος Γιαγκάζογλου, "Η ελληνική παιδεία μεταξύ παράδοσης και εκσυγχρονισμού"
- Τερέζα Γιακουμάτου, "Χαμένοι στο διδαδίκτυο"
- π. Ευάγγελος Γκανάς, "Έχουν οι χριστιανοί ως "χριστιανοί" κάτι να προσφέρουν στην περί παιδείας συζήτηση;"
- Κωνσταντίνος Δεληκωσταντής, "Οι νέοι μεταξύ ελευθερίας και ευδαιμονίας - σήμερα"
- Ισίδωρος Ζουργός, "Η λογοτεχνία ως ψίθυρος"
- πρωτ. Βασίλειος Θερμός, "Οι νέοι μας μέσα στην τραγικότερη κοινωνία της Ευρώπης"
- Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, "Από την ασφυξία της τάξης στην ευλογία της αταξίας"
- Αλκίνοος Ιωαννίδης, "Η υπόσχεση της μνήμης"
- Τζένη Κατσαρή - Βαφειάδη, "Στη Θράκη χωρίς πατρίδα. Γράμματα ενός τουρκόφωνου εφήβου"
- Χρήστος Κεχαγιόγλου, "Σημειώσεις ενός ισορροπιστή"
- Γιάννης Λιγνάδης, "Ονειροπολήσεις και ερωτοτροπίες επί προκρούστειας κλίνης" ή "Η νόσος της τάξεως"
- Πάσχος Μανδραβέλης, "Οι νέοι, η βία και οι λέξεις"
- Νίκος Ξυδάκης, "Τα παιδιά του Δεκέμβρη"
- Ζαχαρίας Παληός, "Εκπαίδευση και απασχόληση στην Ελλάδα: Η αθέατη όψη του εκπαιδευτικού συστήματος"
- Ζωή Πλιάκου, "Ατομικός φάκελος εκπαιδευτικού"
- Νίκος Σιδέρης, "Ανατομία μιας προκατάληψης "... γιατί δεν έχουν τίποτε να πουν": Το στερεότυπο των άλλων και άγλωσσων εφήβων από άλλη σκοπιά"
- Χρυσόστομος Σταμούλης, "Όταν μιλάει η αταξία, η τάξη σωπαίνει"
- π. Φιλόθεος Φάρος, "Τι χρειάζεται η εκπαίδευση για να γίνει παιδεία"
- Μάριος Κουκουνάρας - Λιάγκης, "Οι νέοι φωνάζουν. Εμείς τους ακούμε"

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ισίδωρος Ζουργός

Ισίδωρος Ζουργός (Συγγραφέας)

Ο Ισίδωρος Ζουργός γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1964. Σπούδασε παιδαγωγικά και από το 1988 εργάζεται στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ως δάσκαλος. Το 1995 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις "Νέα Σύνορα - Α. Α. Λιβάνη" το μυθιστόρημά του "Φράουστ". Ακολούθησαν τα μυθιστορήματα: "Αποσπάσματα από το βιβλίο του Ωκεανού" (Πατάκη, 2000, νέα έκδοση: 2007), "Η ψίχα εκείνου του καλοκαιριού" (Πατάκη, 2002), "Στη σκιά της πεταλούδας" (Πατάκη, 2005), "Η αηδονόπιτα" (Πατάκη, 2008).
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ξυδάκης, Νίκος Γ., 1958- , τεχνοκριτικός (Συγγραφέας)

Ο Νίκος Γ. Ξυδάκης γεννήθηκε το 1958 στον Πειραιά. Κατάγεται από τη Μύκονο. Ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές στον Πειραιά και την Ερμούπολη Σύρου. Σπούδασε γραφικές τέχνες (ΤΕΙ Αθήνας, 1976-77), χωρίς να ολοκληρώσει. Πήρε πτυχίο από την οδοντιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (1984). Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές ιστορίας τέχνης στη φιλοσοφική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (1999-2004). Εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 1987. Από το 1992 ασχολείται με τις εικαστικές τέχνες, κάνοντας ρεπορτάζ και κριτική, κυρίως στην εφημερίδα "Καθημερινή" (από το 1995). Το 1999 ανέλαβε προϊστάμενος πολιτιστικών της κυριακάτικης έκδοσης και από το Δεκέμβριο του 2003 αρχισυντάκτης της "Καθημερινής". Έχει συνεργαστεί με πολλά περιοδικά κι εφημερίδες, ως συντάκτης, κριτικός βιβλίου και εικαστικών, σύμβουλος έκδοσης, αρχισυντάκτης και εκδότης. Κείμενα του και διαλέξεις έχουν δημοσιευθεί σε βιβλία, πρακτικά συνεδρίων, καταλόγους εκθέσεων. Είναι μέλος της AICA-Hellas (Εταιρεία Ελλήνων Τεχνοκριτών) και, για το διάστημα 2002-2005, εκλεγμένος Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. της Εταιρείας. Έχει επιμεληθεί τις εκθέσεις: "All Fashioned: Ζωγραφική στην Ελλάδα, σήμερα" (ομαδική), Εικαστικό Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης, Λάρισα, και Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Θεσσαλονίκη, Μάιος - Ιούνιος 2002, και "Αναφορά στον Γύζη" (ομαδική), Το Σπίτι των Εκθέσεων, Τήνος, Ιούλιος - Σεπτέμβριος 2004. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Βασίλειος Θερμός

Βασίλειος Θερμός (Συγγραφέας)

Ο π. Βασίλειος Θερμός γεννήθηκε στη Λευκάδα το 1957 και σπούδασε Ιατρική και Θεολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι ψυχίατρος παιδιών και εφήβων. Είναι διδάκτωρ της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και επίκουρος καθηγητής Ποιμαντικής στην ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών. Έχει μετεκπαιδευθεί ως "επισκέπτης επιστήμων" (Visiting Scholar) στο Πανεπιστήμιο Harvard, στο Boston University, στο Boston College, και στο Andover Newton. Βιβλία και άρθρα του έχουν μεταφραστεί στα Αγγλικά, Γαλλικά, Ρωσικά, Ρουμανικά. Για το σύνολο του έργου του έχει εκπονηθεί μεταπτυχιακή εργασία(master thesis) στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Balamand στον Λίβανο. Βασικά του ενδιαφέροντα αποτελούν η ποιμαντική παρουσία της Εκκλησίας, η θρησκευτικότητα σε συνάρτηση με την προσωπικότητα, η ψυχολογία και ψυχοπαθολογία του θρησκευτικού βιώματος και της θρησκευτικής συμπεριφοράς, η ψυχολογία του κληρικού και του εκκλησιαστικού οργανισμού, η ψυχολογία της θρησκευτικής διαστάσεως του πολιτισμού, ο διάλογος ψυχαναλύσεως και θεολογίας, τα ζητήματα λειτουργικής κ.α. Ασχολείται με την επιμόρφωση κληρικών και άλλων στελεχών της Εκκλησίας (Ελλάδα, Αμερική, Φιλανδία), ενώ διδάσκει και στην Θεολογική ακαδημία της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Αλβανίας. Υπηρετεί στην Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εύη Λ. Βουτσινά

Εύη Λ. Βουτσινά (Συγγραφέας)

Η Εύη Boυτσινά γεννήθηκε το 1950 στη Λευκάδα, όπου και έζησε μέχρι το 1968. Έκανε σπουδές αγγλικής φιλολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και δίδαξε αγγλικά, ιδιωτικά, για μερικά χρόνια. Εδώ και μια εικοσιπενταετία ασχολείται επαγγελματικά με τη μαγειρική. Παράλληλα ασχολείται και με τη θεωρητική πλευρά της γαστρονομίας και αρθρογραφεί σχετικά. Επίσης καταγράφει συστηματικά την παραδοσιακή κουζίνα, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα. Αυτό το υλικό των καταγραφών είναι και η αφετηρία για το δημιουργικό κομμάτι της δουλειάς της ως μαγείρισσας. Το πρώτο της βιβλίο με τίτλο "Το ψωμί" κυκλοφόρησε το 1995 από τις Εκδόσεις Τροχαλία και η Β΄ έκδοση το 2000 από τις Εκδόσεις Καστανιώτη. Η τετράτομη "Γεύση Ελληνική" είναι το δεύτερο έργο της γύρω από τη γαστρονομία (Εκδόσεις Καστανιώτη 1998, 2007). Ακολούθησε η τρίτομη "Απλή μαγειρική της αγίας καθημερινότητας" (Εκδόσεις Καστανιώτη, 2004) και το "Κρόκος-σαφράν" (Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών Κοζάνης, 2004). Έχει εκδώσει επίσης το τρίτομο έργο "Βιογραφίες 360 Ελλήνων συγγραφέων Και μικρό ανθολόγιο" (Εκδόσεις Κτίστη, 1981). Θα ήθελε να μαγειρέψει για τον Θεόδωρο Ντοστογιέφσκι, για τους Μπητλς, για τον Μάρκο Βαμβακάρη και για τον Βαν Γκογκ και πιστεύει πως μια μέρα θα τα καταφέρει.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Πάσχος Μανδραβέλης

Πάσχος Μανδραβέλης (Συγγραφέας)

O Πάσχος Mανδραβέλης γεννήθηκε το 1963 στην Kοζάνη. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Aθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο της Nέας Yόρκης "New School for Social Research". Από 1982 εργάζεται σε αθηναϊκές εφημερίδες και περιοδικά. Σήμερα αρθρογραφεί στην εφημερίδα "Καθημερινή". Eίναι μέλος της "΄Eνωσης Συντακτών Hμερησίων Eφημερίδων Aθηνών" (EΣHEA), του Oικονομικού Eπιμελητήρίου Eλλάδος, της Eλληνικής Eταιρείας Oικονομολόγων, του Electronic Frontier Foundation (EFF), και της "American Association for the Advancement of Science".


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Χρήστος Κεχαγιόγλου

Χρήστος Κεχαγιόγλου (Συγγραφέας)

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και πέρασε τα παιδικά του χρόνια τη δεκαετία του ’60 και ’70 μέσα σε αλάνες, βιβλία και γήπεδα ποδοσφαίρου.  Σπούδασε μηχανικός στο Πολυτεχνείο της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια έκανε σπουδές σκηνοθεσίας κινηματογράφου στην Αθήνα και μεταπτυχιακές σπουδές στη Φιλοσοφία της Τέχνης στο Παρίσι.  Από τα 17 του χρόνια ασχολείται συστηματικά με τη ζωγραφική και τον κινηματογράφο. Το 1981 έκανε την πρώτη του ατομική έκθεση στη Λέσχη Γραμμάτων και Τεχνών στη Θεσσαλονίκη και ακολούθησαν 17 ατομικές εκθέσεις στην Ελλάδα, στη Γαλλία και στο Βέλγιο, με τελευταίες στην Theorema Art Gallery, στις Βρυξέλλες, και στο Μουσείο του Ιδρύματος Κατακουζηνού, στην Αθήνα. Εκτός από τις ατομικές εκθέσεις, έχει συμμετάσχει σε πάνω από 50 ομαδικές, σε διάφορα μέρη της Ευρώπης.

Έργα του υπάρχουν σε πινακοθήκες, μουσεία και μεγάλες συλλογές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Από το 2000 συνεργάζεται μόνιμα με την Γκαλερί Ζουμπουλάκη, στην Αθήνα, και την Theorema Art Gallery, στις Βρυξέλλες. Δουλειά του έχει παρουσιαστεί σε βιβλία-λευκώματα μουσείων και εκδοτικών οίκων (Πατάκης, Εν Πλω, Καλειδοσκόπιο).


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Σταύρος Γιαγκάζογλου (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Κωνσταντίνος Ζ. Δεληκωσταντής (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τερέζα Γιακουμάτου

Τερέζα Γιακουμάτου (Συγγραφέας)

Η Τερέζα Γιακουμάτου είναι φιλόλογος, εργάζεται στη μέση εκπαίδευση κι αφού ταλαιπώρησε τους μαθητές της επί μία δεκαετία τουλάχιστον, αποφάσισε να επεκτείνει τη δραστηριότητά της στους συναδέλφους της. Το χτύπημα ήρθε στο χώρο του ψηφιακού διαφωτισμού των καθηγητών. Δημιούργησε για την υποστήριξη του διδακτικού έργου των φιλολόγων σελίδα στο διαδίκτυο η οποία και διακρίθηκε στο 2ο Πανελλήνιο διαγωνισμό πολυμέσων. Φυλάσσει τις περγαμηνές της καλά κρυμμένες σε ένα χρονοντούλαπο αλλά φήμες φέρουν ότι επέζησε του Καποδιστριακού δις. Δεν θα ολοκλήρωνε ούτε το πρώτο της βιβλίο αν δεν υπέκυπτε στους ανελέητους εκβιασμούς της Σοφίας Νικολαΐδου. Διατηρεί το ρεκόρ αποσυναρμολόγησης Η/Υ 4,75 sec (εκπαραθύρωση) - συναρμολόγησης σε 3 ημέρες, 6 ώρες και 4,75 sec. Αγαπημένα της χόμπυ οι διαδικτυακές καταδύσεις, ανασκαφές στον κυβερνοχώρο, σαφάρι για παραδείσους ηλεκτρονικών δεδομένων. Φέρνει σε πέρας δύσκολες αποστολές, όπως κατασκευή και συντήρηση ιστοσελίδων, ftp upload. Στις ελεύθερες ώρες της φορμάρει σκληρούς δίσκους και συλλέγει ιούς από το διαδίκτυο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιος

Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιος (Συγγραφέας)

O Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος (Γεωργακόπουλος) γεννήθηκε στην Αθήνα το 1956. Σπούδασε στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Χειροτονήθηκε, το 1976, διάκονος, πρεσβύτερος αρχιμανδρίτης στη Μητρόπολη Πειραιώς και, από το 1984 μέχρι της εκλογής του ως Μητροπολίτου Δημητριάδος, το 1998, διετέλεσε πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς. Εργάστηκε ιδιαίτερα με τους νέους ως διευθυντής του Γραφείου Νεότητος και αντιπρόεδρος του "Συνδέσμου", της Παγκόσμιας Αδελφότητας Ορθοδόξων Νεολαιών, βοήθησε στο άνοιγμα της Εκκλησίας στον χώρο των Μ.Μ.Ε., με την έκδοση των περιοδικών "Πειραϊκή Εκκλησία" και "Ελπιδοφόρα Νειάτα", την οργάνωση και διεύθυνση του ραδιοσταθμού "Πειραϊκή Εκκλησία" 91,2 FΜ, και με την τηλεοπτική εκπο-μπή της ΕΤ1 "Αρχονταρίκι", την οποία παρουσιάζει από το 1992 μέχρι και σήμερα. Παράλληλα, για πέντε χρόνια επιμελήθηκε εκπομπή της ΕΡΑ -5 για τους απόδημους Έλληνες σ΄ όλο τον κόσμο. Διετέλεσε εκπρόσωπος Τύπου του Αρχιεπ. Αθηνών και πάσης Ελλάδος Κυρού Χριστοδούλου. Ως Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού συνέχισε το έργο του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου στον Βόλο στον νεανικό, φιλανθρωπικό και ιεραποστολικό τομέα, αναλαμβάνοντας και μία σειρά από νέες πρωτοβουλίες (Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, Μ.Κ.Ο. Λειτουργοί της Αγάπης, Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών, επιμορφωτικά προγράμματα για τον ιερό κλήρο, τα στελέχη της Εκκλησίας, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς κ.ά.). Παράλληλα, είναι πρόεδρος της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος, πρόεδρος της Ελληνικής Βιβλικής Εταιρείας, αντιπρόεδρος των Βιβλικών Εταιρειών του Κόσμου, ενώ είναι μέλος στη Συνοδική Επιτροπή Διορθοδόξων και Διαχριστιανικών Σχέσεων, όπως και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας, ως εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ευάγγελος Γκανάς (Συγγραφέας)

0 π. Ευάγγελος Γκανάς γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου και πτυχιούχος Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπηρετεί στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών ως εφημέριος στην ενορία του Οσίου Μελετίου Σεπολίων. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε περιοδικά ("Νέα Εστία", "Σύναξη", "Θεολογία", "Ίνδικτος", "Cogito") και σε συλλογικούς τόμους. Είναι έγγαμος και πατέρας έξι παιδιών.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τζένη Κατσαρή - Βαφειάδη (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Αλκίνοος Ιωαννίδης (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Γιάννης Λιγνάδης (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ζαχαρίας Παληός (Συγγραφέας)

Ο Ζαχαρίας Παληός γεννήθηκε στη Χίο το 1961. Έλαβε το διδακτορικό του δίπλωμα στην Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης το 1988 από το Πανεπιστημιακό Κολλέγιο του Cardiff (Βρετανία). Δίδαξε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης ως ειδικός επιστήμονας από το 1992, ενώ το 1994 εκλέχτηκε επίκουρος καθηγητής στη Φιλοσοφική Σχολή του ίδιου πανεπιστημίου. Το 2009 εντάχθηκε στο διδακτικό - ερευνητικό προσωπικό του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, του οποίου ήταν συνεργάτης από το 2000. Τα ακαδημαϊκά και τα ερευνητικά ενδιαφέροντα του εστιάζονται στα αντικείμενα της Ιστορίας και της Κοινωνιολογίας της Εκπαίδευσης, όπως επίσης και της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και κατάρτισης. Έχει συμμετάσχει σε σειρά ερευνητικών προγραμμάτων και έχει εποπτεύσει την εκπόνηση τεσσάρων διδακτορικών διατριβών. (palios@eap.gr)
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μάριος Κουκουνάρας - Λιάγκης (Επιμέλεια)

Ο Μάριος Κουκουνάρας - Λιάγκης γεννήθηκε στην Κομοτηνή το 1971. Σπούδασε Θεολογία (Α.Π.Θ.) και Ελληνική Φιλολογία (Δ.Π.Θ.). Έχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Παιδαγωγική του Τμήματος Θεολογίας του Α.Π.Θ. και είναι διδάκτωρ Κοινωνιολογίας της Θρησκείας, του ίδιου τμήματος. Έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικούς κύκλους για το Θέατρο στην Εκπαίδευση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Από το 2003 εργάζεται ως θεολόγος στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος σε εφημερίδες και ραδιοφωνικούς σταθμούς (Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Κέρκυρα, Αθήνα). Το 2006-07 υλοποίησε με τη θεατροπαιδαγωγική του ομάδα το πρόγραμμα "Πέντε μουντζουρωμένα απογεύματα" σε σχολεία της Βόρειας Ελλάδας, με τη συνεργασία της Γ.Γ.Ν.Γ. και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής. Έχουν δημοσιευθεί άρθρα του στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διετέλεσε σύμβουλος του Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων (2007-2009). Ερευνά και ασχολείται με θέματα εκπαίδευσης, δια-πολιτισμού, θρησκειών. Κυκλοφορεί, στις εκδόσεις "Γρηγόρη", τα βιβλία: "Ο Θεός, ο δικός μου, ο δικός σου". "Πολιτισμός, Εκπαίδευση, Ετερότητα" (2009) και "Εκπαιδευτικοί εν Δράσει. Νέα πολυτροπική διδακτική" (2010). (makoulia@gmail.com)

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
394
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.482 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση