Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας GSM

No Cover
Το βιβλίο αυτό έρχεται να καλύψει ένα τεράστιο κενό στην ελληνική βιβλιογραφία αναφορικά με την τεχνολογία και το δίκτυο GSM. Από όσο γνωρίζουν οι συγγραφείς δεν υπάρχει κάποιο σύγχρονο σύγγραμμα, το οποίο να παρουσιάζει και να εξηγεί πλήρως το δίκτυο GSM. Τα λίγα ελληνικά συγγράμματα, που υπάρχουν, είτε αναφέρονται γενικά και χωρίς πολλές λεπτομέρειες στο δίκτυο και τις λειτουργίες του, είτε αναλίσκονται σε πολύ εξειδικευμένα θέματα της τεχνολογίας GSM, τα οποία αφορούν απλώς μαθηματικά μοντέλα και τεχνικές κυτταρικού σχεδιασμού. Αυτές οι πληροφορίες δεν ενδιαφέρουν το μεγαλύτερο μέρος των αναγνωστών, αλλά κυρίως ερευνητές ή μεταπτυχιακούς φοιτητές με πολύ περιορισμένο όμως ερευνητικό αντικείμενο.

Τρεις είναι οι κύριοι στόχοι του συγγράμματος. Ο πρώτος αναφέρεται στη σφαιρική παρουσίαση του αντικειμένου του δικτύου GSM. Ο δεύτερος στόχος είναι το εύρος του αναγνωστικού κοινού, δηλαδή οι συγγραφείς φιλοδοξούν το παρόν να αποτελέσει έναν καλό οδηγό για φοιτητές πολυτεχνικών, τεχνολογικών και πανεπιστημιακών σχολών, βοήθημα επίσης για καθηγητές, οι οποίοι διδάσκουν το αντικείμενο της κινητής τηλεφωνίας, εργαζόμενους σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, managers εταιρειών κινητής τηλεφωνίας χωρίς ιδιαίτερη σχέση με τηλεπικοινωνίες και, τέλος, απλούς αναγνώστες, οι οποίοι θα ήθελαν να διαβάσουν και να ενημερωθούν σχετικά με το αντικείμενο. Ο τρίτος στόχος είναι η παρουσίαση της τεχνολογίας του δικτύου GSM, τόσο από τη θεωρητική πλευρά, όσο και από αυτή της εφαρμογής. Η πολυετής εργασιακή απασχόληση σε εταιρείες σχετικές με το αντικείμενο της κινητής τηλεφωνίας και η συνολική εμπειρία των συγγραφέων, αποτελούν πεποίθηση τους ότι έχουν παρουσιάσει το αντικείμενο της κινητής τηλεφωνίας από τη σκοπιά της λειτουργίας και του σχεδιασμού του δικτύου και όχι από τον ξερό και μονότονο μαθηματικό τρόπο παρουσίασης.

Τέλος, για κάποιους αναγνώστες, οι οποίοι δεν έχουν μεγάλη εξοικείωση με τα μαθηματικά, υπάρχουν κεφάλαια με μαθηματική ανάλυση πιθανοτήτων, στατιστικών κατανομών, συνδυαστικής ανάλυσης και τηλεπικοινωνιακής κίνησης.

24χ17 εκ., 1072 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 621.386 (Κινητή τηλεφωνία)
ISBN: 978-960-6759-48-2
ISBN (10ψήφιο): 960-6759-48-2
Βάρος: 2.207 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
75.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

66.75
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.