Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Διαχείριση ολικής ποιότητας

Offer
Σκοπός του συγγράμματος είναι η κατανόηση και υιοθέτηση της ορθής προσέγγισης της Θεωρίας της Ποιότητας που αφορά στην ενσωμάτωση της στα προϊόντα ή τις υπηρεσίες από την αρχή (built-in quality). Παρουσιάζονται, επίσης, εκτενώς, τα κατεξοχήν εργαλεία εκτίμησης και βελτίωσης της ποιότητας, όπως ο Στατιστικός Έλεγχος Διεργασιών και ο Πειραματικός Σχεδιασμός, που έχουν εφαρμοσθεί με εξαιρετική επιτυχία σε πολλούς οργανισμούς.

Η Διαχείριση Ολικής Ποιότητας αποτελεί τις συντεταγμένες στο ταξίδι ενός οργανισμού προς την αριστεία και διασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ορατότητα και διαφάνεια στις σχέσεις του με το κοινωνικό σύνολο.

24χ17 εκ., 864 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση )
ISBN: 978-960-08-0539-0
ISBN (10ψήφιο): 960-08-0539-3
Βάρος: 1.414 κιλά
Εκδότης: Σιδέρης Ι.
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
51.12
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

35.27
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Η Δώρα Γεωργακή είναι απόφοιτος του τμήματος Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη Βιομηχανική Φαρμακευτική. Εργάζεται ως μηχανικός ποιότητας σε Φαρμακευτική Βιομηχανία του εξωτερικού με αντικείμενο την επικύρωση διεργασιών και συστημάτων παραγωγής, με εμπειρία στη Διασφάλιση Ποιότητας.

Η Κατερίνα Κουρούπη είναι πτυχιούχος του τμήματος Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη Βιομηχανική Φαρμακευτική.

Ο Σταύρος Πολίτης είναι Φαρμακοποιός με μεταπτυχιακές σπουδές στη Βιομηχανική Φαρμακευτική. Έχει πολυετή εμπειρία στη Φαρμακευτική Βιομηχανία στο πεδίο της Έρευνας και Ανάπτυξης Φαρμακοτεχνικών μορφών και των διεργασιών παραγωγής τους.

Ο Δημήτριος Ρέκκας είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Φαρμακευτικής Τεχνολογίας του τμήματος Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.