Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Μαθήματα εισαγωγικής φυσικής
Συγγραφείς:   Lillian C. McDermott, Peter S. Shaffer,


Offer
Τα "Μαθήματα Εισαγωγικής Φυσικής" βασίζονται σε μια εκτενή διδακτική εμπειρία και σε έρευνες που διεξάγει η ομάδα Physics Education Group του Πανεπιστημίου της πολιτείας Washington πάνω από είκοσι χρόνια. Στις έρευνες αυτές αναζητήθηκαν και ταυτοποιήθηκαν πολλές από τις συνηθισμένες δυσκολίες που έχουν οι φοιτητές καθώς μελετούν τη φυσική. Το κίνητρο για την ανάπτυξη των μαθημάτων αυτών ήταν η πεποίθηση ότι για να αναπτυχθεί μια λειτουργική κατανόηση του υλικού, θα πρέπει οι φοιτητές να βοηθηθούν περισσότερο από ό,τι βοηθούνται από διαλέξεις, από μελέτη εγχειριδίων, ή με το να λύνουν τα συνήθη ποσοτικά προβλήματα. Τα Μαθήματα Εισαγωγικής Φυσικής έχουν σκοπό να δώσουν ένα επιπλέον υλικό, σε σχέση με τις παραδοσιακές μορφές διδασκαλίας, το οποίο δίνει μια δομή που προάγει την ενεργό διανοητική συμμετοχή των φοιτητών στη διαδικασία της μάθησης της φυσικής, το υλικό είναι εξίσου κατάλληλο για μαθήματα που παρουσιάζουν τις έννοιες της φυσικής, μαθήματα που χρησιμοποιούν μόνο άλγεβρα αλλά και για μαθήματα που χρησιμοποιούν διαφορικό λογισμό. Αν οι φοιτητές εργάζονται σε μικρές συνεργατικές ομάδες, βοηθούν ο ένας τον άλλον να αναπτύξουν τις συλλογιστικές ικανότητες που είναι αναγκαίες για τη δόμηση και την εφαρμογή των σημαντικών εννοιών και αρχών.

Τα "Μαθήματα Εισαγωγικής Φυσικής" έχουν δοκιμαστεί αυστηρά στο Πανεπιστήμιο της πολιτείας Washington, σε άλλα ερευνητικά πανεπιστήμια και σε διετή και τετραετή κολέγια. Η παρούσα έκδοση καλύπτει τις περιοχές της μηχανικής, της σχετικής κίνησης, της υδροστατικής, της θερμοδυναμικής, του ηλεκτρισμού και μαγνητισμού, των κυμάτων, της οπτικής και της σύγχρονης φυσικής. Για κάθε θέμα, υπάρχει μια πλήρης σειρά από φύλλα εργασίας και κατ΄οίκον εργασίες, και, ερωτήματα για εξετάσεις. Το βιβλίο περιλαμβάνει τα μαθήματα και τις κατ΄ οίκον εργασίες.

28χ21 εκ., 439 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 530.07 (Φυσική - Σπουδή και διδασκαλία)
Άλλα πρόσωπα: Παύλος Μίχας (Μεταφραστής)
ISBN: 978-960-402-398-1
ISBN (10ψήφιο): 960-402-398-5
Βάρος: 1.31 κιλά
Εκδότης: Τυπωθήτω
Έτος Κυκλοφορίας: 2011
Γράψε τη δική σου κριτική
53.25
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

39.41
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.