Η εγγονή του Αϊ-Βασίλη και η εξαφάνιση των ξωτικών
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η εγγονή του Αϊ-Βασίλη και η εξαφάνιση των ξωτικών

Αμάντα Μιχαλοπούλου

14.84€ -26% 10.98€

Στο νέο τόμο με τις περιπέτειες της εγγονής του Αι-Βασίλη συμβαίνει κάτι τρομερά αναπάντεχο: εξαφανίζονται τα ξωτικά! Η εγγονή αναλαμβάνει δράση και με το φακό του ντετέκτιβ αναζητά τα ίχνη τους σ` όλο τον κόσμο: από τη Μεσόγειο έως την Κίνα και από το Μαρόκο έως τη Νέα Υόρκη.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Αμάντα Μιχαλοπούλου

Αμάντα Μιχαλοπούλου (Συγγραφέας)

Η Αμάντα Μιχαλοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα, τον Οκτώβριο του 1966. Σπούδασε γαλλική φιλολογία στην Αθήνα και δημοσιογραφία στο Παρίσι, στο C.F.P.J. Από το 1990 αρθρογραφεί στην εφημερίδα "Καθημερινή". Πρωτοεμφανίστηκε στη λογοτεχνία με το βραβείο διηγήματος του περιοδικού "Ρεύματα" και τη συλλογή διηγημάτων "Έξω η ζωή είναι πολύχρωμη". Ακολούθησαν πέντε μυθιστορήματα ενώ παράλληλα έχει γράψει βιβλία για την παιδική σειρά "Οικογενειακή Πινακοθήκη", παραμύθια και άλλα παιδικά βιβλία. Τα βιβλία της κυκλοφορούν στα γερμανικά από τις εκδόσεις Rotbuch. Διηγήματά της έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά, ιταλικά, γερμανικά, σερβικά και τσέχικα. (φωτογραφία: Δημήτρης Τσουμπλέκας, 2001)
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Σοφία Τουλιάτου

Σοφία Τουλιάτου (Εικονογράφος)

Η Σοφία Τουλιάτου αποφοίτησε από το τμήμα Γραφιοτικής του ΤΕΙ Αθήνας. Δουλεύει ως εικονογράφος, κυρίως στον τομέα των παιδικών εκδόσεων, και μαζί με τον Πέτρο Μπουλούμπαση αποτελούν τη δημιουργική ομάδα magicpencil. Έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία. Βλέπει τη δουλειά της ως παιχνίδι και αυτό το θεωρεί το μεγαλύτερό της προτέρημα.


Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
30
Διαστάσεις:
29x22
Βάρος:
0.52 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση