Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων

Lewis Carroll

Ακολούθησε τον Άσπρο Κούνελο στη Χώρα των Θαυμάτων, πιες το τσάι σου με τον Καπελά και το Μαρτιάτικο Λαγό, βάψε κόκκινα τα τριαντάφυλλα της λευκής τριανταφυλλιάς και, τέλος, αντιμετώπισε τη Βασίλισσα Κούπα!

Ο συνδυασμός της μαγικής εικονογράφησης του Ρίτσαρντ Τζόνσον με τις εντυπωσιακές εικόνες που ξεπετάγονται και τους ατμοσφαιρικούς ήχους φέρνει στα χέρια σας μια ολοζώντανη "Χώρα των θαυμάτων" που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους.

Φίλιππος Μανδηλαράς

Φίλιππος Μανδηλαράς (Μεταφραστής)

Ο Φίλιππος Μανδηλαράς γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα. Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία και ασχολήθηκε με την κοινωνική ανθρωπολογία την εθνογραφία και τα εργαστήρια δημιουργικής γραφής. Έχει δημιουργήσει μια μέθοδο δημιουργικής γραφής για τα παιδιά. ("Εργαστήριο δημιουργικής γραφής για τα παιδιά" cd-rom και εκπαιδευτική μέθοδος, Εκδόσεις Πατάκη 1998 και 2000 αντίστοιχα) και έχει γράψει και εκδώσει πολλά βιβλία για παιδιά όλων των ηλικιών στις Εκδόσεις Πατάκη και Φυτράκη.

Lewis Carroll

Lewis Carroll (Συγγραφέας)

Ο Lewis Carroll - φιλολογικό ψευδώνυμο του Charles Lutwidge Dodgson, γεννήθηκε στο Τσεσάιρ της Αγγλίας, το 1832. Σπούδασε μαθηματικά και κλασική φιλολογία στο Κολλέγιο Christ Church της Οξφόρδης, και χειροτονήθηκε διάκονος. Μετά το τέλος των σπουδών του, παρέμεινε στην Οξφόρδη διδάσκοντας μαθηματικά και λογική. Δεν κέρδισε όμως την παγκόσμια φήμη χάρη στην μαθηματική του ιδιοφυΐα, αλλά χάρη στο "Οι περιπέτειες της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων", έργο που γοήτευσε γενιές ολόκληρες κι εξακολουθεί να γοητεύει ανθρώπους κάθε ηλικίας. Το βιβλίο αυτό, γραμμένο για την μικρή Αλίκη Liddel και τις αδελφές της, πρωτοδημοσιεύτηκε το 1865. Μετά από εφτά χρόνια, ακολούθησε και το δεύτερο βιβλίο με ηρωίδα την Αλίκη: "Μέσα απ΄ τον καθρέφτη, και τι βρήκε η Αλίκη εκεί". Ο L. C. δημοσίευσε επίσης πολλές εργασίες πάνω στα μαθηματικά και λογική, ποιήματα και διηγήματα. Πέθανε στις 14 Ιανουαρίου 1898.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Libby Hamilton (Διασκευαστής)


Richard Johnson

Richard Johnson (Εικονογράφος)

Ο Richard Johnson ζει κι εργάζεται σε ένα μικρό στούντιο στην άκρη του δάσους του Lincolnshire στην Αγγλία.Έχει εικονογραφήσει πάνω από σαράντα βιβλία ενώ έχει βραβευτεί αρκετές φορές.


Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρό εξώφυλλο
Σελίδες:
16
Διαστάσεις:
26χ31
Βάρος:
0.783 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση