Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Με αεροπλάνα, πλοία, λεωφορεία, τρένα, ποδήλατα, πατίνια...
(Διαθεματικό σχέδιο εργασίας για τα μέσα μεταφοράς: Για το νηπιαγωγείο και όλες τις τάξεις του δημοτικού σχολείου)
Συγγραφέας:   Ευαγγελία Μανούσου


Με αεροπλάνα, πλοία, λεωφορεία, τρένα, ποδήλατα, πατίνια...
Τα Μέσα Μεταφοράς είναι ένα θέμα πολύ οικείο στα παιδιά, το οποίο προκαλεί την προσοχή και το ενδιαφέρον τους από πολύ μικρή ηλικία. Με αφορμή λοιπόν τις εμπειρίες και τα ενδιαφέροντα των μαθητών/τριών στα μέσα μεταφοράς, μπορούμε να δομήσουμε ένα ή και περισσότερα πολύπλευρα σχέδια εργασίας μικρής ή μεγάλης διάρκειας, τόσο στο πλαίσιο της ευέλικτης ζώνης όσο και της μελέτης περιβάλλοντος αλλά και της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης σε όλες τις τάξεις.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο-βοηθό για τους εκπαιδευτικούς (νηπιαγωγούς και δασκάλους) που θα ασχοληθούν με τα μέσα μεταφοράς καθώς παρέχει τόσο θεωρητικό όσο και πρακτικό υλικό για το θέμα, όπως προσδιορισμό στόχων, θεωριών μάθησης, πλαισίου αξιολόγησης, συγκεκριμένα παραδείγματα εννοιολογικών χαρτών αλλά κυρίως ολοκληρωμένες προτάσεις διαθεματικών δραστηριοτήτων για τους εκπαιδευτικούς διαμορφωμένες με στόχους, υλικά, χρονική διάρκεια, πλήρη ανάπτυξη της μεθοδολογίας αλλά και έτοιμα φύλλα δραστηριοτήτων για τους μαθητές/τριες. Ακόμη περιέχονται κατασκευές, ηλεκτρονικές διευθύνσεις, διευθύνσεις φορέων σχετικών με το θέμα, αναλυτική βιβλιογραφία και κάθε πληροφορία που θα βοηθήσει στην υλοποίηση ενός επιτυχημένου προγράμματος που θα γεμίσει χαρά εκπαιδευτικούς και μαθητές.

29χ21 εκ., 112 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 372.19 (Εκπαίδευση, Στοιχειώδης - Προγράμματα μαθημάτων ), 372.8 (Παιδικές δραστηριότητες (Προσχολική αγωγή)), 372.8 (Παιδικές δραστηριότητες)
Άλλα πρόσωπα: Μανόλης Ζουλάκης (Εικονογράφος)
ISBN: 978-960-8288-56-0
ISBN (10ψήφιο): 960-8288-56-8
Βάρος: 0.37 κιλά
Εκδότης: Ωρίων
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
12.60
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

11.21
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.